2777
2789
هرچقدر تلاش میکنم زیاد بهش فکر نکنم بیخیال باشم نمیشع 

سلام عزیزم نگران نباش همه چی رو بسپار دست خدا خودش کمکت میکنه استرس برای خودت و نی نی خوب نیست من هم دعات میکنم 

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سعیده جان اسم انتخاب کردی؟

نه هنوز عزیزم فقط دکی از سالهای دور یکی دوتا اسم انتحاب کرده نزدیک اسم خودش ولی هنوز تصمیم نگرفتم اسمهای زیادی هستن باید فکر کنم دکی مهدین و مهدیار انتخاب کرده

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
سلام عزیزم نگران نباش همه چی رو بسپار دست خدا خودش کمکت میکنه استرس برای خودت و نی نی خوب نیست من هم ...

ممنونم عزیزم که دعام میکنی 😘😘 انشالله نی نیتو سالم بغل کنی

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
به دکتر قلبت بگو نامه بهت میده سزارینت میکنن

اره هر  طور شده باید ازش نامه بگیرم 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
نه هنوز عزیزم فقط دکی از سالهای دور یکی دوتا اسم انتحاب کرده نزدیک اسم خودش ولی هنوز تصمیم نگرفتم اس ...

قشنگن بگو باید به اسم منم بیاد   انشالله نامدار باشه گل پسر😘😘😘

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه. من اوایل این تاپیک اینجا بودم ولی چون هر سری ی عضو جدید میومدو از شرایطش میگف من داغ دلم تازه میشد تصمیم گرفتم نیام دیگه . چند بار خاموش اومدم . انشالله اونایی ک باردارن نی نیاشونو سر وقت صحیح و سالم بغل بگیرن . اونایی ک اقدامن هر چ سریعتر بارداری موفق و راحتیو تجربه کنن ب حق این ماه رحمت..

داره میشه یکسال ک من فرشته مو از دست دادم.. تصمیم داشتم اقدام کنم ولی

پزشکی ک بهش اعتماد داشتم رفتع خارج و منم رفتم پیش تنها پزشک پریناتولوژی شهرمون ولی متاسفانع ن تنها اصلا درست حسابی ب حرفام گوش نکرد انقدر حالمو بد کرد ....

کسی اینجا هست با پارگی کیسه اب جنینشو از دست داده باشه ؟؟ من واقعا در مانده شدم نمیدونم باید چکار کنم،

خدایا شکرت❤
[QUOTE=136408463]قشنگن بگو باید به اسم منم بیاد   انشالله نامدار باشه گل  @هدانا   ...

بله عزیزم 

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه. من اوایل این تاپیک اینجا بودم ولی چون هر سری ی عضو جدید میومدو ...

سلام خوبی عزیزم مگه  چی بهت گفت

سلام خوبی عزیزم مگه  چی بهت گفت

ممنون ،گفت امکانش هست دوباره تکرار شه هر چی خدا بخواد همون میشه . گفت حتی کوچکترین عفونت مثل عفونت دندان هم باعث میشه کیسه آبت پاره شه...‌.‌

منم قبول دارم تا خدا نخواد چیزی نمیشه من رفتم  تحت نظر باشم ک راه حلایی ک واسه این مشکل هستو انجام بده یا حداقل امید بهم بده ن اینکه بدتر استرس بده روح و روانمو بهم بریزه.   سر سری ویزیتم کرد  واصلا چکاب برام نمینوشت خودم بهش میگفتم واسم فلان آزمایشو بنویس.

خدایا شکرت❤
ممنون ،گفت امکانش هست دوباره تکرار شه هر چی خدا بخواد همون میشه . گفت حتی کوچکترین عفونت مثل عفونت د ...

کدوم شهری  یه دکتر دیگه برو یا یه شهر دیگه من میرم مرکز استان تقریبا یک ساعت ونیم راهه  

کدوم شهری  یه دکتر دیگه برو یا یه شهر دیگه من میرم مرکز استان تقریبا یک ساعت ونیم راهه &nb ...

همدانم . از شهرای اطرافم میان اینجا. تنها دکتر پریناتولوژیش همینه ک من رفتم ...

دکترای دیگه اش متخصص نازایی ان همه . دکتر خوب نداره سر اون یکی بارداریم هم ۴ تا دکتر عوض کردم. امکان اینکه برم تهران ندارم. برام دعا کنید . 😔 انگار فقط خدا باید واسم بخواد.

خدایا شکرت❤

با اجازه دوستم پریناز جون

بچها امشب شب ۱۹ ماه رمضونه ، اقدامیای عزیزم اگه دوست داشتین تو یه برگه کاغذ دو ایه ۴۹ و ۵۰ سوره شوری رو بنویسین و تو همون کاغذ زیر ایه که نوشتین اسم حودتون و همسرتون بنویسین اگه کسه دیگم میشناسین که چشم انتظاره میتونین بنویسین بعد کاغذ بهمراه مقداری صدقه لای قران در همون سوره شوری بزارین ، خیلیها اینو انجام دادن و خداروشکر باردار شدن ، انشالله به عظمت همین شب دامن همه چشم انتظارامون سبز بشه و باردارامون هم ادامه راه بسلامتی طی کنن، التماس دعا

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم