2777
2789
همدانم . از شهرای اطرافم میان اینجا. تنها دکتر پریناتولوژیش همینه ک من رفتم ... دکترای دیگه اش متخص ...

به خدا بسپار برات نوبت زد که دوباره بری پیشش   ؟؟

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

قرار نیست که یه اتفاق دوباره بیفته دیگه یه سال شد برو بگو میخام اقدام کنم

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه. من اوایل این تاپیک اینجا بودم ولی چون هر سری ی عضو جدید میومدو ...

سلام عزیزم ممنون از دعای قشنگتون امیدوارم به حق مولای متقیان خداوند هر چه زودتر یه نی نی سالم و صالح بزاره تو دلت وبه سلامتی بغلش کنی و خداوند به حق مادر سادات دامنتون رو سبز کنه

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
ممنون ،گفت امکانش هست دوباره تکرار شه هر چی خدا بخواد همون میشه . گفت حتی کوچکترین عفونت مثل عفونت د ...

من کرمانشاه هستم خانوم دکتری هست که پریتانولوژی هستش و کارش عالیه خیلی شلوغه من هر وقت ویزیتم کنه همه چی رو خودش چک می کنه و هر جلسه بین 30 تا 45 دقیقه داخل هستی و براش فرقی نمی کنه یه مراجعه کننده داشته باشه یا صدتا برای مریضش وقت می زاره و همیشه کلمات امیدوار کننده به کار می بره هم کارش عالیه هم اخلاق و رفتارشون

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
سلام باران جان.خوبی عزیزم؟به لطف خدا بهترم.تو چطوری؟همسرت خوبه؟با کرونا چه میکنی؟برای درمانت اقدام ک ...

ممنون مریم جان. خدا رو شکر که حالت خوبه.

خدا رو شکر ما خوبیم. الان دو ماهه که خونه ام و کلاس و دانشگاه تعطیل شده. همسرم هم این مدت دورکاره و خونه است.

فعلا مراکز ناباروری نصفه و نیمه کار میکنند. ما برای آخر شهریور وقت گرفتیم. توکل به خدای مهربون.

التماس دعا توی این شبهای عزیز دارم 🙏🙏

من کرمانشاه هستم خانوم دکتری هست که پریتانولوژی هستش و کارش عالیه خیلی شلوغه من هر وقت ویزیتم کنه هم ...

ممنون عزیزم اکر امکانش هست اسم و آدرس وشماره تلفنشو برام میذاری . اگر اینجا نمیشه دوستیمو قبول کن تو خصوصی بفرست . مرسی از لطفت عزیزم.

خدایا شکرت❤
ممنون مریم جان. خدا رو شکر که حالت خوبه. خدا رو شکر ما خوبیم. الان دو ماهه که خونه ام و کلاس و دانش ...

عزیزم الهی شکر که خوبین ..منم مشغول یادگیری آلمانی هستم😊خودمو سرگرم کردم.

امیدوارم که خداوند بهتون یه فرزند سالم و صالح بده🤗خیلی دعاگوتم خیلی یادتم باور کن همین امشب زیر آسمون صدای اذان مغرب می پیچید دونه به دونه تونو دعا کردم..💖💖💖💖

پاپ اسمیر ازم گرفت گفت جوابشو بیار ولی دیگه نمیرم پیشش.  اره خدا خودش بهم ارامش بده و کمکم کنه ...

عزیزم اگه نمیتونی شهر دیگه ای بری برو همین   

عزیزم الهی شکر که خوبین ..منم مشغول یادگیری آلمانی هستم😊خودمو سرگرم کردم. امیدوارم که خداوند بهتون ...

قربونت مریم جان انشالله حاجت روا بشی💜🙏🙏🙏🙏🙏