2777
2789
@هدانا   رفتی اکو عزیزم

سلام سعیده جان اره امروز رفتم اکو دادم گفت نی نی قلبش سوراخه گفت همه بچه ها قلب سوراخ دارن که خوب میشن قبل تولد یا دوهفته بعد تولد ولی مال من گفت نسبت به بقیه بزرگتره سوراخش دیرتر خوب میشه گفت بعد تولد بیار چکش کن کلی استرس دارم شوهرم میگه اصلا ترس نداره ولی من میترسم من ترسو شدم    میخام بیخیال بشم ولی چرا نمیشه 

گفتم خدایا پس به خودت میسپرم 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام سمیرا جون خوبی عزیزم نی نیمون چطوره ؟

سعیده جان جواب نهایی را گرفتی نی نی چیه بگو😍

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
زهرا ، آذر ، هدانا،مصی،زیبا،مهرا ، مریم،آدینه ، ماریا،باران،سعیده خیلی بیادتون بودم.

سلام سمیرا جان خوبی عزیزم کجایی دختر نیستی حالت چطوره حتم درگیر اموزش مجازی هستی  دختر گلمون چطوره کی بدنیا میاد😍

@مصی70     @هدانا   بچه هاتکون بچم کم شده زنگ زدم بیمارستان میگه هفته سی ودوطبیع ...

مهرا نگران نباش عزیزم  منم دیشب تا صبح ندیدم دزست تکون بخوره  

سلام سعیده جان اره امروز رفتم اکو دادم گفت نی نی قلبش سوراخه گفت همه بچه ها قلب سوراخ دارن که خوب می ...

سلام هدانا جان.خوبی عزیزم؟خدا به حق تک تک اسامی خودش که تو چله ای که دارم صداش میکنم بچتو سالم بزاره تو بغلت..دلتو به خدا بسپار

سلام هدانا جان.خوبی عزیزم؟خدا به حق تک تک اسامی خودش که تو چله ای که دارم صداش میکنم بچتو سالم بزاره ...

سلام مریم گلی خوبی عزیزم حالت چطوره قربونت   ممنونم از دعای خوبت  اره بخدا سپردمش شوهرمم میگه خودت ۲۸ سال متوجه نشدی چیزی نشد   انشالله هرآنچه از خدا میخای بهت بده مریم جان  

عزیزم چقدرطول میکشه که نفهمی؟

مهرا عزیزم چون جفتت قدامی کمتر متوجه تکوناش میشی  نگران نباش انشالله بسلامتی بغلش میکنی   

سلام سعیده جان اره امروز رفتم اکو دادم گفت نی نی قلبش سوراخه گفت همه بچه ها قلب سوراخ دارن که خوب می ...

اصلانگران نباش دلتوبسپاربخداهرچندخودم داغونم ازصبح ازاسترس جنازم اخه صبحم تکون نخورد ظهرخیلی کم با امشبم کم دارم دیوونه میشم

مهرا عزیزم چون جفتت قدامی کمتر متوجه تکوناش میشی  نگران نباش انشالله بسلامتی بغلش میکنی  & ...

بنظرم نباید ماها که یبار تجربه تلخ داشتیم دیگه راحت از کنار تکون نخوردن بچه رد بشیم..