2777
2789
😔😔😔😔😔😔الهی آمین عزیزم ...نمیدونم چرا اینقدر دلتنگم😢😢😢 بعضی وقتا فکر میکنم نکنه من مواظبش ن ...

چقدر دلم میخاد های های گریه کنم دلم بد گرفته خیلی دلتنگم من میگم اگه امام زمانبیلد میگم منو به عقب برگردن بعد میگم اگه دوباره تکرار بشه چی میگم کاش هیچ وقت بدنیا نمیومدم اخه با هر حرفی گریم میکره بغض میکنم ا

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
مبارک باشه بسلامتی بیادبغلت دخترگلت .جنسیت فرقی نداره مهم سلامتیشه

خوبی عزیزم الان ۳۶ هفته بحق فاطمه زهرا این روزها راحت بگذره برات ونی نی بیاد بغلت 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خوبی  من دیروز از مرکز ژنتیک زنگ.زدن و گفتن جوابتون نرماله شنبه بیا بگیر جنسیت هم گ ...

ممنون عزیزم خداروشکر که سلامته انشالله بسلامتی بعلش کنی دخترتم میاد دلتو میبره 😍

طفلی دو سه روز مشکوک به بارداری خارج رحم بستری شد ولی بالاخره بعد سه روز نی نیش دیده شد و مرخص شد خد ...

خداروشکر 

زیبا ماریا زهرا مامان ارسام چه میکنن   ماریا چرا نمیاد بگو مرورگرتو عوض کن بیا  

خدا کنه همه دوستا این روزها باردار بشن بیان خبر خوب بدن

چقدر دلم میخاد های های گریه کنم دلم بد گرفته خیلی دلتنگم من میگم اگه امام زمانبیلد میگم منو به عقب ب ...

الهی بمیرم عزیزم ... ببخشید قصد نداشتم ناراحتتون کنم...شما بارداری عزیزم فقط و فقط به فکر نی نی باش که داره میاد... فقط میدونم این غم تا ابد با من هست تا زمانی که برم و اگه خدا اجازه داد تو اون دنیا بغلش کنم شاید اون موقع به آرامش برسم😢😢😢میدونم کسایی که بچه شون روتو سن های بالاتر از دست دادن و باهاش خاطره دارن خیلی براشون سخت تره ولی من حسرت به آغوش کشیدن و شنیدن صداش و دیدن نگاهش تا ابد به دلم مونده... از خدا میخوام به هممون آرامش بده 😔😔😔😔

خداروشکر  زیبا ماریا زهرا مامان ارسام چه میکنن   ماریا چرا نمیاد بگو مرورگرتو عوض ک ...

خوبن هدانا جون ماریا فک کنم نمیتونه بیاد تاپیک مشکل پیدا کرده نی نی سایتش، تو محله، زیبا جان مشغول کار تدریس ، مامان ارسامم خوبه خداروشکر حتما میاد تاپیک 

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
الهی بمیرم عزیزم ... ببخشید قصد نداشتم ناراحتتون کنم...شما بارداری عزیزم فقط و فقط به فکر نی نی باش ...

خدا نکنه عزیزم  من پسرم همیشه همیشه جلو چشممه همیشع 

از خدا میخام دو سه تا نی نی بهت بده وقت سرخاراندن نداشته باشی😘 آمییییین😀😉

خوبن هدانا جون ماریا فک کنم نمیتونه بیاد تاپیک مشکل پیدا کرده نی نی سایتش، تو محله، زیبا جان مشغول ک ...

آدینه جان براش تاپیک زد نی نی یار گفت مرورگرشو عوص کنه پریناز عوص کرد تونست بیاد  خدایا این ماه زیبا جان مامان بشع دوباره دلش شاد شع  

ممنون عزیزم بله۳۵هفته ودوروزم بسختی اومدم تااینجا دعاکن تا۳۷هفته هم بتونم برم ک بچم نره تودستگاه&nbs ...

انشالله ادامه راه هو بسلامتی طی کنی عزیزم

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
ممنون عزیزم بله۳۵هفته ودوروزم بسختی اومدم تااینجا دعاکن تا۳۷هفته هم بتونم برم ک بچم نره تودستگاه&nbs ...

بسلامتی انشا...عزیزم خیالت راحت۳۴هفته به بعدکامل بچت عزیزم دستگاه نمیره