💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
اصلا نگران نباش عزیزم انشالله همچی اونی که میخای باشع🤗🤗🤗
💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ممنون ارزو جون که سلفریش امروز اومد خداروشکر خوب بود بچشم یک دختره نازه
جوابش اومد
خداروشکر 😍
نی نیش دختر بود😚 مبارکش باشه
خودت حس میکنه نی نی پسره یا دختر🤔😍😘
عزیز دلم منم میگم یعنی من یه بچه دنیا آوردمش که هز دستش دادم الان اگه پسرم بود راه میرفت ...
😔😔😔😔😔😔الهی آمین عزیزم
...نمیدونم چرا اینقدر دلتنگم😢😢😢 بعضی وقتا فکر میکنم نکنه من مواظبش نبودم... نکنه لیاقتشو نداشتم... قلبم درد میکنه هدانا😢😢😢 کاش زمان به عقب بر میگشت ... عجیب این روزا دلتنگشم عجیب...