2777
2789
دیگه دوسه بار که خبری از غذا نباشه زرنگ میشه😁  راستی جواب سلفری گرفتی خوب بود نی نی 😍😍😍چیه& ...

نه عزیزم شنبه اماده میشه خیلی دلواپسم ، یاد ندارم فعال کنم

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
نه عزیزم شنبه اماده میشه خیلی دلواپسم ، یاد ندارم فعال کنم

اصلا نگران نباش عزیزم انشالله همچی اونی که میخای باشع🤗🤗🤗

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا نگران نباش عزیزم انشالله همچی اونی که میخای باشع🤗🤗🤗

ممنون ارزو جون که سلفریش امروز اومد خداروشکر خوب بود بچشم یک دختره نازه 

ممنون ارزو جون که سلفریش امروز اومد خداروشکر خوب بود بچشم یک دختره نازه 

جوابش اومد   

خداروشکر 😍

نی نیش دختر بود😚 مبارکش باشه 

خودت حس میکنه نی نی پسره یا دختر🤔😍😘

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

ارزو جان کجایی بیا 

جوابش اومد    خداروشکر 😍 نی نیش دختر بود😚 مبارکش باشه  خودت حس میکنه نی نی پسره ...

نمیدونم خودم حس میکنم دختره ولی همه بهم میگن پسر داری

عزیز دلم منم میگم یعنی من یه بچه دنیا آوردمش که هز دستش دادم الان اگه پسرم بود راه میرفت    ...

😔😔😔😔😔😔الهی آمین عزیزم

...نمیدونم چرا اینقدر دلتنگم😢😢😢 بعضی وقتا فکر میکنم نکنه من مواظبش نبودم... نکنه لیاقتشو نداشتم... قلبم درد میکنه هدانا😢😢😢 کاش زمان به عقب بر میگشت ... عجیب این روزا دلتنگشم عجیب...

😔😔😔😔😔😔الهی آمین عزیزم ...نمیدونم چرا اینقدر دلتنگم😢😢😢 بعضی وقتا فکر میکنم نکنه من مواظبش ن ...

قربون دلت ادینه جون انشالله بهمین زودی بحق همین روزای عزیز باردار میشی گلم

قربون دلت ادینه جون انشالله بهمین زودی بحق همین روزای عزیز باردار میشی گلم

سلام عزیزم چقدر دلتنگت بودم .... خدا نکنه عزیزم... دردیه که هممون کشیدیم... دعا کن برام قربونت برم😢😢😢😢

سلام عزیزم چقدر دلتنگت بودم .... خدا نکنه عزیزم... دردیه که هممون کشیدیم... دعا کن برام قربونت برم😢 ...

فدات بشم عزیزم، حتما دعا میکنم اگه قابل باشم

ارزو جان کجایی بیا 

سلام عزیزم خوبی 

من دیروز از مرکز ژنتیک زنگ.زدن و گفتن جوابتون نرماله شنبه بیا بگیر جنسیت هم گفت دختره

قسمت نبود پسرم برگرده

فقط باید خداروشکر کرد و راضی بود به رضاش همینکه بچه دار شدم و سالمه خداروشکر 

ان شاءالله به سلامتی همه ماها زایمان کنیم

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم