2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام منم اقدامم

بسلامتی انشالله بزودی مامان میشی   اب دهن من نمیدونم والا😊

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

دوستان میدونم سوالم به این تاپیک مربوط نمیشه ولی چون همه اینجا تقریبا تجربه بارداری دارن سوالمو میپرسم من 5 روزه پریودم عقب افتاده و دو سه روزی میشه ترشحات قهوه ای دارم ولی نمیدونم خونریزی پریود چرا هنوز شروع نشده چون همیشه بعد از یه روز ترشحات خونریزی شروع میشد، احتمال بارداریه من چقده؟

مهرا جان این دوماه استراحت کن کار نکن اصلا  من که خیلی اذیتم انگار ماه اخرم که اینطوری خفه میش ...

عزیزم استراحتم فقط ناهارمیزارم برام ازمایش خون نوشت ووقت ۴هفته دیگه داد وگفت اومدی برات سونومینویسم فکرکنم سونوبشه اوایل خرداد

بسلامتی انشالله بزودی مامان میشی   اب دهن من نمیدونم والا😊

حامله ای ؟؟من اقدام کلومفین مصرف کردم و ۴ تا پری مونده به نظرت امکان داره حامله باشم

امضای خدا پای تمام ارزوهاتون..انشا الله 
دوستان میدونم سوالم به این تاپیک مربوط نمیشه ولی چون همه اینجا تقریبا تجربه بارداری دارن سوالمو میپر ...

تست بزن عزیزم 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
عزیزم استراحتم فقط ناهارمیزارم برام ازمایش خون نوشت ووقت ۴هفته دیگه داد وگفت اومدی برات سونومینویسم ...

بعداز انومالی سنو ندادی  اره استراحت کن  مهرا هنوز امپولا میزنی دور نافت 

حامله ای ؟؟من اقدام کلومفین مصرف کردم و ۴ تا پری مونده به نظرت امکان داره حامله باشم

من اره

ماه اوله که خوردی 

من اره ماه اوله که خوردی 

اره اماسه تا تست زدم هاله بود توی دهنم اب جمع میشه از دیروز دشویی زیاد میرم زیر دلمم یک تیری میکشه میره و میاد

امضای خدا پای تمام ارزوهاتون..انشا الله 
سلام خوبی عزیزم  ان تی دادی  خوب بود  جنسیت تشخیص نداد

سلام ممنون عزیزم اره رفتم پاهاشو باز نکرد که مشخص بشه سلفری دادم ۱۸ جوابش میاد دعا کنین 

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..