2777
2789
@مصی70   مصی جان سلام عزیزم براتوهم شده بچت چندروزتکون شدیدنخوره درحدوول باشه نمیدونم چراتکون ...

منم همین طوریم عزیزم ... امون ماما و دکترمو بریدم 😁😁😁😒😒 

تا استرس دارم اصلا حرکاتشو متوجه نمیشم . طبیعیه نگران باشیم ولی سعی کن اروم باشی .. 

دیشب همسرم گفت اخر هفته میرم پیش پسری دلم براش خیلی تنگ شده😢😢😢 اخه از وقتی باردار شدم من نرفتم ولی همسرم دو سه باری رفته .. 

دوتایی دو ساعت نشستیم کلی گریه کردیم اصلا نمیتونستم خودمو کنترل کنم انگار برام تازه شده بود .. تا دیشب بخودم میقبولوندم ک میتونم تحمل داشته باشم اما نه😞😞😞

خدا فقط باید ب دلمون صبر و قدرت بده عزیزم تا زمان باقی مونده رو بسلامت بگذرونیم ❤❤🙏🙏

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم همین طوریم عزیزم ... امون ماما و دکترمو بریدم 😁😁😁😒😒  تا استرس دارم اصلا حرکاتشو متوجه ...

به سلامتی چند هفته ای؟ ان شاء الله این دوران تمام بشه و تمام نی نی ها به سلامتی بیان تو بغل ماماناشون. منم دیروز حرکاتشو متوجه نشدم  آنقدر گریه کردم. رفتم دکتر صدای قلبش رو گوش دادم حالم یه کم بهتر شد 

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
منم همین طوریم عزیزم ... امون ماما و دکترمو بریدم 😁😁😁😒😒  تا استرس دارم اصلا حرکاتشو متوجه ...

الهی بگردم عزیزم راست میگی منم داره نزدیک خردادمیشه حال وروزم گرفتس ودلم گرفته 

سلام  آدینه 🤗🤗جان خوبی عزیزم چه خبرا

سلام عشقم... خوبم‌خدا رو شکر البته الان به لطف اموزش مجازی و دستور العمل های اداره و پیام رسان عزیزمون شاااااد دقیقا این شکلیم😣😣😣

تو چطوری عزیزم ... جیگر جون حالش خوبه؟؟؟

سلام خدا بهت صبر بده خیلی سخته اگه ناراحت نمیشی بگو چه اتفاقی افتاده

ممنونم عزیزم کیسه آبم پاره شد رفتم بیمارستان زایمانم طولانی شد ۱۵ ساعت طول کشید دو ساعت آخر قلب بچه نوسان داشت ولی دکتر سزارین نکرد و اصرار ب زایمان طبیعی داشت بعد دوساعت نوسان ضربان قلب وقتی بردنم برای زاسمان دیگه قلب بچه نزد و مرده بدنیا اومد 

سلام خدا بهت صبر بده خیلی سخته اگه ناراحت نمیشی بگو چه اتفاقی افتاده

سلام خوبی عزیزم  ان تی دادی  خوب بود  جنسیت تشخیص نداد

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
سلام عشقم... خوبم‌خدا رو شکر البته الان به لطف اموزش مجازی و دستور العمل های اداره و پیام رسان عزیزم ...

قربونت عزیزم  منم خوبم آزمایشم امروز گرفتم  الان میفرستم 

واقعا خسته نباشی عزیزم  خداقوت 

آموزش مجازی برا دوطرف سخته  کاش همینطور بچه ها قبول کنن بره😂😂😂

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
ممنونم عزیزم کیسه آبم پاره شد رفتم بیمارستان زایمانم طولانی شد ۱۵ ساعت طول کشید دو ساعت آخر قلب بچه ...

ایدخدا ادم این همه زجر بکشع اخرش اینطور میشه   منم زایمان بدی داشتم  خدا کنه ایندفعه سزارین کنن 

بچه چندمت بود چند سالته   کی این اتفاق افتاد 

دوستان میتونین تفسیرش کنین

قربونت عزیزم  منم خوبم آزمایشم امروز گرفتم  الان میفرستم  واقعا خسته نباشی عزیزم &nb ...

خدا رو شکر😍😍😍اره واسه مادرا هم خیلی سخته .. ولی من‌به شخصه سعی میکنم مامانا رو اذیت نکنم‌..کلا رو ظرفیت دانش آموزام تمرکز میکنم ... الان هم با این روش ما فقط داریم آموزش میدیم ملاک صحیحی برا ارزشیابی نیست و واقعا نمیشه... ولی معلم ۴ ماه اول تحصیلی راحت میتونه دانش اموزشو بشناسه و حتی بدون هیچ ازمونی اونو بسنجه...عشقم انشالله جواب آزمایشات عالی باشن مواظب خودت و نی نی باش😘😘😘🤗🤗🤗 از آرسام‌خبری نیست خیلی کم‌پیدا شده؟؟؟

خدا رو شکر😍😍😍اره واسه مادرا هم خیلی سخته .. ولی من‌به شخصه سعی میکنم مامانا رو اذیت نکنم‌..کلا رو ...

انزیمم دوباره رفت بالا مثل اینکه  اهنم ویتامین د اومد پایین با اینکه مرتب مکمل هام میخورم رعایت غدایی هم میکنم    مامان ارسام چند وقته نیومد