2777
2789
الهی امین انشالله سالم میاد بغلت.راه درازیه ۹ماه یه عمره...شکرخدا بیشترشو رفتی این چندموقع باقیمانده ...

انشاله 🙏🙏🙏🙏 

خداروشکر . بقیه شم بسلامتی میگذره ❤❤😍😍

من انجام ندادم اما میدونم همراه با غربالگری مرحله اوله 11تا13هفته. 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینجا کسی آمینو یاسلفری داده؟ببینیم کدوم بهتره؟

پاس من سلفری دادم اون نیم درصد احتمال سقط و احتمال عفونت تو آمینو یا پارگی کیسه آب رو ترسیدم ۹۹درصد سلفری رو به جواب صد درصدی آمینو ترجیح دادم

خداروشکر جواب خوب بود.

عزیزم سلام ببین من قبل بارداری ازمایش ایمنی انعقادی دادم وغربال یک ودووانومالی همین یه سونوهم ۲۵هفته ...

عزیزم منم همه اینارو دادم اگه دکترت چیز دیگه ای گفت که برا سلامت جنین خوبه و مطمئن میشیم به منم بگو برم بنویسه ممنونم

عزیزم برامن یروزتکون نمیخوره میمیرم هربارمیرفتم واسه صداقلب ولی حالاخودموکنترل میکنم چون فرداش یاپس ...

منم اینطوریم مهراجان

انشاا... به سلامتی و شادی بیان بغلمون

بقرآن من انقد استرس دارما

سلام عزیزم .  من اکو قلب جنین ندادم .. فقط 10 هفته بخاطر تنگی نفسم خودم اکو شدم ک خدارو شکر سا ...

مصی جان انشاا... هفته ۲۶ میشم خدا خودش مواظبمون باشه دیگه اینبار به سلامتی بدنیا بیاریمشون

فقط کارم شده روزشماری

منم یکم عفونت دارم دکتر دارو داده خدا کنه خوب شم

عزیزم من آمینو سنتز دادم خدا رو شکر جواب 5 فاکتور اولش بعد 36 ساعت اومد خوب بود و کاریوتایپ تمام کروموزوم ها هم بعد از 5 هفته اومد خدا رو شکر مشکلی نبود و نی نی م پسره 

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 

من امینو شدم عزیزم . خب درصد خطا تو امینو ب نسبت سلفری وجود نداره .. پیش ی دکتر خوب بری امینو جوابش قطعی تره . 

ولی من بعد سونو انومالی انجام دادم و اورژانسی .خداروشکر سالم بود و پسر.البته جنسیت رو از 12هفته میدونستم 😊😊😊

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
مصی جان انشاا... هفته ۲۶ میشم خدا خودش مواظبمون باشه دیگه اینبار به سلامتی بدنیا بیاریمشون فقط کارم ...

انشاله عزیزم ... منم رفتم تو 27 هفته❤❤❤ یذره با این اوضاع کرونا سخت و دیر میگذره ولی میگذره .. فقط مواظب خودت باش عزیزم . از این روزا لذت ببر😙😙😙

منم داروهایی ک داد رو شروع کردم . برطرف میشه 😍😍😍

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲

سلام

بچه ها دختر من دنیا اومد و الان ۱۳ روزشه

انشاالله قسمت همه بشه

باورتون میشه چندبار ناخودآگاه اسمشو اشتباه صدا کردم به اسم دختر از دست رفتم😭

بعدم نشستم زار زار گریه کردم

انشاالله خود خدا حواسش به هممون باشه

دخترم ملاجش کوچیکه. براش دعا کنید مشکلی براش پیش نیاد

چون واقعا طاقت ندارم دیگه

خیلیییی براش دعا کنید لطفا

گلم از ماریا خبر ندارم.مرضیه هم بارداره 

من هفته  هشت رفتم  سنو قلب   

مگه ماریا نمیاد گروه   عه مبارکش باشه خداروشکر 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
سلام بچه ها دختر من دنیا اومد و الان ۱۳ روزشه انشاالله قسمت همه بشه باورتون میشه چندبار ناخودآگاه ...

مبارک مبارک 😍😍😍😍😍😍 غریبم جان خداروشکر  برا ملاجش هم نترس  😘😘😘 اگه  دوست داشتی عکس نی نی بفرست  برامون 

طبیعی بودی یا سزارین 

انشالله عروسش کنی🤗🤗🤗

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین