2777
2789
مگه نمیدونستی هدانا.توگروه گذاشتم آز و تستمو.الان هفته ۶هستم

نه نمیدونستم  اونجا نیستم وای عزیزم مبارک باشه انشالله صحیح وسالم🤗🤗بغلش میگیری🤗🤗🤗🤗تیکرتو فعال کن

راستی از زیبا چه خبر فک کنم دوروز دیگه موعدشه

ماریا مرور گرشو عوض نکرد بیاد  اینجا 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
سلام مصی گلم.بله تازه هفته ۶هستم. خداکنه ابندفعه مشکلی پیش نیاد 

انشالله  بسلامتی  میاد  فکرای خوب کن . 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان امیدوارم حالتون و حال نی نی های عزیزتون خوب خوب باشه من تازه از اکو قلب نی نی م اومدم خدا رو شکر همه چی خوبه ان شاء الله که دوستانی که جدیدا خدا یه نی نی ناز گذاشته تو دلشون به سلامتی زایمان کنن

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
سلام دوستان امیدوارم حالتون و حال نی نی های عزیزتون خوب خوب باشه من تازه از اکو قلب نی نی م اومدم خد ...

سلام گلم.شما هم قبلا نی تی ازدست دادین خدا نکرده؟من خیلی وقته نتونستم بیام سایت 

آره عزیزم سه تا سقط داشتم که یکی رو کورتاژ کردم و بعداز یک سال اقدام الان 22 هفته م 

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 

خدا رو قسم میدم به مادر سادات نی نی رو صحیح و سالم به وقتش بگیری بغلت و تمام ناراحتی هات از یادت بره و اشک شوق بریزی

نه هنوز.میگم بزارم یکم دیرتر برم نگرانم نکنن دکترا.شما هفته چندرفتی؟

نه عزیزم نگرانت نمیکنن برای اطمینان خودتم بری خوبه. من بعد بی بی مثبتم رفتم بتا برام نوشت. برای شش هفته برام سونو نوشت ک مطمئن شه ساک داخل رحم هست یا نه و جسم زرده دیده شد دو هفته بعدش برام سونو قلب و ازمایش کلی نوشت ک خداروشکر دیده و شنیده شد . 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
یکیم بچه ها چطور حرکاتشو چک میکنین مواظبین دکتر به من گف الان کوچولوئه از سی هفته باید مراقب باشی ...

عزیزم برامن یروزتکون نمیخوره میمیرم هربارمیرفتم واسه صداقلب ولی حالاخودموکنترل میکنم چون فرداش یاپس فرداش میخوره

سلام هدانا جان مصی و مهرای عزیز میگم شما بغیر اکو دیگه چه آزمایش و سونوهایی دادین آخه ماها با هدان ...

عزیزم سلام ببین من قبل بارداری ازمایش ایمنی انعقادی دادم وغربال یک ودووانومالی همین یه سونوهم ۲۵هفته دادم دکترم نبوداین هفته ولی شنبه میرم ببینم چی مینویسه اکوقلبم نگفت

باشه گلم این هفته میرم خیلی استرس دارم خیلی

درکت میکنم نمیتونم بگم استرس نداشته باش چون میدونم نمیشه عزیزم.

ما ی ترس همیشگی داریم ولی سعی کن اروم باشی چون این استرسا الکیه . همه چیز خوب پیش میره نگران نباش . من خودم تجربه کردم و همچنان ادامه داره 😊😊😊 

بر عکس بارداری قبلی ک بی دردسر و عادی بود ولی نشد اونی ک باید میشد ... 

این وروجک داره پوستمونو میکنه و جون به لبمون میکنه تا بیاد بغلمون😁😁😁😁 با خودم میگم هر کاری میکنه بکنه فقط سالم و بموقع بیاد بغلم همین❤❤❤

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
درکت میکنم نمیتونم بگم استرس نداشته باش چون میدونم نمیشه عزیزم. ما ی ترس همیشگی داریم ولی سعی کن ار ...

الهی امین انشالله سالم میاد بغلت.راه درازیه ۹ماه یه عمره...شکرخدا بیشترشو رفتی این چندموقع باقیمانده هم میره‌‌.سل فری چندهفته میدن؟