2777
2789
پس منو شما دوروز اختلاف داریم  تاریخ من طبق سنو هستش  ۲۷ تیر ماه

انشاله ب سلامتی و به موقع زایمان میکنیم عزیزم😘😘😍😍 . 

من دیروز رفتم پیش دکترم برام ازمایش نوشت . گفت بیستم به بعد برم انجام بدم .

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
انشاله ب سلامتی و به موقع زایمان میکنیم عزیزم😘😘😍😍 .  من دیروز رفتم پیش دکترم برام ازمایش ن ...

انشالله عزیزم  منم باید برم ولی دکترم اهوازه خوشبختانه پلاکمون اهوازه میتونیم بریم ببینم چه میشه    انشالله همه ازمایشاتت خوبه عزیزم 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله عزیزم  منم باید برم ولی دکترم اهوازه خوشبختانه پلاکمون اهوازه میتونیم بریم ببینم چه میش ...

خوبه پس میتونی بری اینجا هم همینطوری شده حد فاصل بین شهر ها به فاصله 15 20km هم مامور هست و اجازه تردد نمیدن.

تا 28 هفته میشه انجامش داد عزیزم . منم کلا تو بارداری تنها چیز شیرینی ک میخورم نباته. بیشتر با اب جوش یا گاهی چای خیلی کم رنگ . وگرنه اصلا تمایلی به خوردن شیرینی ندارم . 

علاوه بر تحمل گلوکز ازمایشای دیگه هم دارم . 

مال شما هم همینطور عزیزم ..انشاله همشون اوکی باشه 😍😍😍

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
خوبه پس میتونی بری اینجا هم همینطوری شده حد فاصل بین شهر ها به فاصله 15 20km هم مامور هست و اجازه تر ...

ما ۱۰۰ کیلومتر فاصله داریم انشالله عزیزم اینقدر دلم میخاد روزها زود بگدرن😶

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
ما ۱۰۰ کیلومتر فاصله داریم انشالله عزیزم اینقدر دلم میخاد روزها زود بگدرن😶

باز فاصلتون خیلیه با دکتر . با بیمارستانت چقدر فاصله داری ؟؟؟ 

میگذرن عزیزم... فقط با این اوضاع کرونا داره سخت میگذره 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
باز فاصلتون خیلیه با دکتر . با بیمارستانت چقدر فاصله داری ؟؟؟  میگذرن عزیزم... فقط با این اوضا ...

چون میرم مرکز  بیمارستان که هنوز مشخص نیست فقط میرم مطب الان

جاریم ۲۵ مهر بود ۲۰ تیر زایمان کرد

من ۱۹ مهر بود

سلام دوستان خدا رو شکر امروز جواب کلی (کاریوتایپ) آمینوسنتز اومد خدا رو شکر سالم و مشکلی نیست ان شاء الله که همه ی نی نی ها سالم و سلامت بیان تو بغل ماماناشون 

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
سلام دوستان خدا رو شکر امروز جواب کلی (کاریوتایپ) آمینوسنتز اومد خدا رو شکر سالم و مشکلی نیست ان شاء ...

خداروشکر خداروشکر عزیزم انشالله بسلامتی بغلش میگیری    ستاره جان ختم سوره حشر داریم خاستی شرکت کن   راستی هفته چندی

دلم برای همتون خیلی خیلی تنگ شده 

امیدوارم خودتون و نی نی ها خوب باشین 

تو رو خدا توی دعاهاتون برای مادر شدن منم دعا کنید 

دلم میخواست منم میتونستم اقدام کنم اینقدر شوهرم اذیتم نمیکرد 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود