2777
2789
عزیزم ختم شروع کردید منم صدا کنید میخوام شرکت کنم ممنون😘😘😘😘😘

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4152552/چله-سوره-حشر?postId=130944910

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
الهی بمیرم، چطور آخه؟ 

ایجهان جان ختم شرکت میکنی

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام‌ سیتارا جون امیدوارم که آینده خدا دلت رو با یه نی نی ناز شاد کنه. شما چه جور بچه ات رو از دست د ...

ممنون عزیزدلم من دو تا بچه از دست دادم دوتا پسر اولی زود دنیا اومد ریه هاش باز نشد فوت کرد ، دومی زود دنیا اومد ولی موند بعد تولدش فهمیدم مریضه sma داشت و ۵ ماه و نیمش شد فوت کرد 😔😔😔😔

ممنون عزیزدلم من دو تا بچه از دست دادم دوتا پسر اولی زود دنیا اومد ریه هاش باز نشد فوت کرد ، دومی زو ...

آخی عزیزم چقدر سختی کشیدی 😔😔😢😢ایشالله خدا بهت آرامش و صبر بده و خدا جاشون رو پر کنه ایشالله خدا مزد سختیات رو به همین زودیای زود بده عزیزم غصه نخور

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏
خیلی ناراحت شدم عزیزم ایشالله امسال واست بهترینا رقم بخوره و خدا جاش رو برات پر کنه. منم چون فیبروم ...

گلم انشاالله شما هم بزودی یه نی نی ناز خوشگل میاد تو دلت. من اصلا هیچ مشکلی نداشتم قبلش. فقط سنگ صفرا داشتم که حاملگی فهمیدم. تیرماه 25 از دست دادم بچمو. این کرونا لعنتی عمل منم به عقب انداخت کلی حرص میخورم بخدا

خدایا شکرت🖤
گلم انشاالله شما هم بزودی یه نی نی ناز خوشگل میاد تو دلت. من اصلا هیچ مشکلی نداشتم قبلش. فقط سنگ صفر ...

ایشالله درست میشه و به سلامت این مدت هم براتون میگذره و بعد عمل می کنید و باردار میشید به امید خدا. نگران نباش عزیزم

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏
از کی  شروع میشه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4152552/چله-سوره-حشر?postId=130944910

تقریبا دو هفته ای با هم اختلاف داریم عزیزم . تیکرم طبق تاریخ پری هستش . 25مهر بودم .

پس منو شما دوروز اختلاف داریم  تاریخ من طبق سنو هستش  ۲۷ تیر ماه