2777
2789
اره امشب ساعت ۱ تا۳۰؛۱جمع شیم یکم بخندیم😊😊😊😊

اول میخای کربلایی را بخوابونی😉😉😉😉

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
خیلی متاسفم عزیزم ایشالله به همین زودیا باردار بشی و آخر همین سال نی نیت رو بغل کنی. منم توی ۲۴ هفتگ ...

آخی عزیز دلم😢😢😢😢 توکلت بخدا باشه عزیزم انشالله خدا کمکت کنه روحیه ات بهتر شه و الهی به حق امام حسین این بلا از سر مردم کم بشه زودتر بتونی عمل کنی و طعم شیرین مادر شدن رو بچشی عزیزم... صبور باش و روحیه تو قوی کن ... 😍😍😍😘😘😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه بابا عالیجناب  تا صبح بیداره خان خان😁😁😁😁 کاری بهم نداره..🤣🤣🤣🤣

خوبه خوبه 😃

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
نه بابا عالیجناب  تا صبح بیداره خان خان😁😁😁😁 کاری بهم نداره..🤣🤣🤣🤣

ممنون آدینه جون ایشالله دامن تو هم به همین زودیا سبز بشه و خدا مراد دلت رو هر چی زودتر بهت بده۲🙏🙏🙏😘😘😘

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏
نه هنوز صحبت نکردم میخام حتمآ سز کنم اگه خدا بحاد واقعا از طبیعی میترسم چیزی بشع

من این مراقبتم ک میرم پیش دکترم باهاش ی مشورت میکنم. اخه ی دفعه گفتم گفت ب موقع با هم صحبت میکنیم . 

منم دوست دارم زودتر تکلیفم از بابت زایمان راحت شه یطوری شدم ,, گاهی از هر دو میترسم گاهی میگم سز شم و یاد قبل نیوفتم باز میگم طبیعی هم بد نی😑😑😑مردد شدم😖😖

از ی بابت معرف دارم و اشناست ولی نمیخوام ریسک کنم.. 

هر چقدر بخواد هم میدم فقط بی دردسر و ریلکس زایمان راحتی داشته باشم .بازم توکل به خدا ❤❤❤

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
من این مراقبتم ک میرم پیش دکترم باهاش ی مشورت میکنم. اخه ی دفعه گفتم گفت ب موقع با هم صحبت میکنیم .& ...

مصی جان انشالله که هر جی به صلاحته همون بشه..‌ ولی من به شخصه اگر خدا بخواد نی نی بهم بده تصمیم قطع دارم که سزارین کنم واقعااینبار تحمل هیچ ریسک و خطر و اضطرابی رو ندارم.. از طبیعی نمیترسم ولی نمیخوام حتی یک در صد ریسک کنم

مصی جان انشالله که هر جی به صلاحته همون بشه..‌ ولی من به شخصه اگر خدا بخواد نی نی بهم بده تصمیم قطع ...

ممنون عزیز دلم .. انشاله بزودی زود دامنت سبز میشه و کنجد کوچولو میاد تو دلت و بی بی مثبتتو میبینیم ❤❤❤

دقیقا منم نمیخوام ریسک کنم ادینه جون. منم نمیترسم ولی یاد گذشته کلا بهمم میریزه    انشاله هر چی خیره برای هممون پیش بیاد🙏🙏🙏

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
@آرسااام     @هدانا     چرا نیومدین بچه ها؟؟؟چند بار سر زدم کسی نبود😣😣

دیشب بودم  یه ندا میدادی منتظرت بودم😀

من این مراقبتم ک میرم پیش دکترم باهاش ی مشورت میکنم. اخه ی دفعه گفتم گفت ب موقع با هم صحبت میکنیم .& ...

مصی جان میترسم به دکتر بگم قبول نکنه برا سز بخدا من چقدر کابوس میبینم 

ملیسا جان کجایی عزیزم  حالت چطوره  

مصی جان میترسم به دکتر بگم قبول نکنه برا سز بخدا من چقدر کابوس میبینم 

دکترت حتما شرایطتو میدونه عزیزم . انشاله ک قبول میکنه . منم هنوز نمیدونم بگم قبول میکنه یا نه ولی واقعا نمیتونم و نمیخوام ریسک کنم . اخه وضعیت ماها واقعا فرق میکنه .

از الان بپزیمشون😁😁😁 تا موقعش😀😀😀

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲

سلام، دوسال قبل نهم فروردین پسرموازدست دادم 39هفته توشکمم بدون دلیل پرکشید،داغون شدم خیلی سخت بود بیشتر به خاطر دختر شش ساله م که منتظربود باهمه ی سختی ها ودل تنگی ها گذشت چهارماه بعد باردارشدم وخدا دلمو روشن کرد پسر قشنگم اردیبهشت زمینی شد ومرهم دل سوخته م،علی اصغرم الان یازده ماهشه ومن هرروز خدارو به خاطر داشتنش شکر میگم..... چندباری اوایل اینجااومدم وحالا هم گاهی میام وحدودا باهمه اشنا هستم،هدانا نمیدونم ترست از زایمان طبیعی به خاطر چی هست ولی اگه بارداری های قبلی زایمان راحتی داشتی بدون از اونا راحت تره برامن که اینطور بود البته اگه زایمان طبیعی دلیلی برای پر کشیدن فرشتت نبوده همینطور مصی،اگه قابل باشم دعا گوی همه ی شماهستم به حق امام حسین خدا دل همتونوشادکنه