2777
2789
مصی جان مرکز بهداشتم میری  من که نرفتم هنوز

یبار تو 9هفته رفتم پرونده تشکیل دادم .. دیگه نرفتم . قبل عید خودشون زنگ زدن ک برم و مدارکی ک دارم ببرم و چکاپ هم کردن.چون پیش دکترم کاملا تحت نظر هستم دیگه دوست نداشتم اونجا برم .کار خاصی ک نمیکنن فقط برای بعد زایمان و واکسن های نوزاد لازمه.

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یبار تو 9هفته رفتم پرونده تشکیل دادم .. دیگه نرفتم . قبل عید خودشون زنگ زدن ک برم و مدارکی ک دارم بب ...

منم  برا بعدش میگم برم از روزی که بچمو بردم بهداشت دیگه اونورا نرفتم زنگم زدن نرفتم شوهرم رفت کتابو پس داد  منتظرم باز کنن پروندمو انتقال بدم یع مرکز دیگه   مصی جان طبیعی هستی یا سزارین؟

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
منم  برا بعدش میگم برم از روزی که بچمو بردم بهداشت دیگه اونورا نرفتم زنگم زدن نرفتم شوهرم رفت ک ...

سلام خوبین میگم چرا منو از گروه تلگرام بیرون کردین؟؟؟

خدا جونم ممنونم که دوباره دخترمو بهم برگردوندی خودت مراقبش باش 
مرسی  عزیزم خوبیم خداروشکر 😘😘😘😘 امشب بیا تاپیک گپ وگفت کنیم😉😉😁😁😁😁 تو این قرنطینگی سرگ ...

باشه  عزیزم ساعت ۱ تا ۱و نیم میام  بچه ها رو هم صدا کنید قرار بزاریم ... والله دلمون پوسید... 😙😙😙😙😙

منم  برا بعدش میگم برم از روزی که بچمو بردم بهداشت دیگه اونورا نرفتم زنگم زدن نرفتم شوهرم رفت ک ...

من همون مرکز کارامو انجام دادم .. از اونجایی ک حساب کار دستشون اومده ک چطور باهام رفتار کنن فقط برای تکمیل مدارک اونم خودشون زنگ بزنن همون ساعت میرم و برمیگردم.همچین دل خوشی ازشون ندارم.

هنوز با دکترم صحبت نکردم راجع ب زایمان.شما صحبت کردی عزیزم ؟

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
اخی عزیزم... انشالله که دیگه غم نبینی... انشالله بیشتر با هم آشنا میشیم😍😍😙😙🌹🌹🌹🌹

شما کی بچه ات از دست دادی و دلیلش چی بوده آدینه جون؟

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏
شما کی بچه ات از دست دادی و دلیلش چی بوده آدینه جون؟

عزیزم من ۳ شهریور سال نحس ۹۸ تو ۲۴ هفتگی بعلت ایست قلبی پسرم آسمونی شد و هیچ دلیل علمی واسه این اتفاق پیدا نشد..😔😔😔شما چطور عزیزم چه اتفاقی برات افتاد؟؟الان در چه وضعیتی هستی؟

عزیزم من ۳ شهریور سال نحس ۹۸ تو ۲۴ هفتگی بعلت ایست قلبی پسرم آسمونی شد و هیچ دلیل علمی واسه این اتفا ...

خیلی متاسفم عزیزم ایشالله به همین زودیا باردار بشی و آخر همین سال نی نیت رو بغل کنی. منم توی ۲۴ هفتگی ۱۷ شوم دی ماه ۹۸ به علت اینکه فیبروم داشتم و فیبروما بزرگ شده بودن افتادم رو لکه بینی. بعد از سه روز بستری توی بیمارستان کیسه آبم پاره شد و پسرم به دنیا اومد و آسمونی شد😢😢😢😔😔😔الان نوبت گرفته بودم عمل کنم که به خاطر کرونا فعلا هیچی. اگه عمل کنم سه ماه بعدش میتونم اقدام کنم

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏
من همون مرکز کارامو انجام دادم .. از اونجایی ک حساب کار دستشون اومده ک چطور باهام رفتار کنن فقط برای ...

نه هنوز صحبت نکردم میخام حتمآ سز کنم اگه خدا بحاد واقعا از طبیعی میترسم چیزی بشع

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین