2777
2789
خوبی گلی حالت چطور ه نی نی😘😘😘😘 خوبه   باعث شده دلت اروم بگیره

ممنون عزیزم حالم خوب بود ولی این ویروس لعنتی نذاشت ارامش داشته باشم زندگیمون شده استرس قرنطینه و بشور و بساب و پیگیری خبرای بد🤦‍♀️😑

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
بسلامتی  انشالله  خوب خودتو تقویت کن

میتونی واسه تقویت راهنماییم کنی ؟

برای مادر شدنم صلوات بفرستین لطفا♥️♥️♥️♥️♥️♥️مامانت قربونت بره زودتر بیا 😍😍😍لطفا برای رو به راه شدن زندگیم وآرامشم صلوات بفرستین 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم ممنون شما و نی نی تو راهی چطورید؟ ماخوبیم اگه استرس کرونا بذاره 😑

ما هم خوبیم عزیزم . اره واقعا از یطرف استرس دوران بارداری الانم کروناااا .. کاری نمیشه کرد تا بگذره 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
ما هم خوبیم عزیزم . اره واقعا از یطرف استرس دوران بارداری الانم کروناااا .. کاری نمیشه کرد تا بگذره& ...

انشاله که زودتر تموم شه راحت شیم

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
مریم جان سلام خوبی؟پسرت خوبه؟حال وروزت خوبه؟

سلام مهرک جان.خوبی عزیزم؟دختر گلت خوبه؟مواظب خودتون باشین.منم خدا رو شکر خوبم. خودمو پسرمو از اول اسفند قرنطینه ایم فقط همسرم با رعایت موازین بهداشتی میره سرکار و میاد😁😁😁زندگی درست شده واسمون🙄🙄🙄 روز به روز دریغ از دیروز😁

حق داری واقعابسلامتی ومبارکی خداحفظش کنه وبزودی عروسش کنی

ممنون عزیزم مراقب خودتون باشید 

میتونی واسه تقویت راهنماییم کنی ؟

برا قبلش سرچ کن میاد  ولی بعدش اناناس بخور  گرمیجات  نخور   راستی یه چله زیارت عاشورا بردار بخون   ،ختم زیارت عاشورا برداره،چهل روز بخونه،با صد لعن و صد سلام.اونجایی که نوشته به نیت صد مرتبه،خودش صد مرتبه رو بخونه.مطمین باش نتیجه میگیری    راستی فست فودم اصلا نخور   

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
ممنون عزیزم حالم خوب بود ولی این ویروس لعنتی نذاشت ارامش داشته باشم زندگیمون شده استرس قرنطینه و بشو ...

عزیزم فقط رعایت کن خبرای مرگ ومیرو نخون همش ادم استرسی میشع  بهشم فکر نکن😍

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
سلام مهرک جان.خوبی عزیزم؟دختر گلت خوبه؟مواظب خودتون باشین.منم خدا رو شکر خوبم. خودمو پسرمو از اول اس ...

فدات شم دست بوس خیلی سخته منم قرنطینم اصلاازخونه بیرون نمیرم خیلی میترسم نمیدونم کی میخاداین اوضاع درست شه واقعا 

عزیزم فقط رعایت کن خبرای مرگ ومیرو نخون همش ادم استرسی میشع  بهشم فکر نکن😍

باید گوشی رو کلا بذاریم کنار که خبرارو نشنویم که اونم نمیشه تو قرنطینه بدون گوشی سخته😅

ممنون ولی چرا میزنم نمیاد  اسم گروهم زدم نیومد😥

کپیش کردی   

ممنون ولی چرا میزنم نمیاد  اسم گروهم زدم نیومد😥

درخواستمو قبول کن اونجا ایدی تلگرامت بده بدم ادت کنن