2777
2789
قربونت عزیزم  الان تووچه مرحله ای هستی  انتقال  دادب    انشاله که برات میگی ...

نه بعد عید انتقال میدم اردیبهشت

برای مادر شدنم صلوات بفرستین لطفا♥️♥️♥️♥️♥️♥️مامانت قربونت بره زودتر بیا 😍😍😍لطفا برای رو به راه شدن زندگیم وآرامشم صلوات بفرستین 
انشالله که  سالمه   منم این هفته باید برم اکو مجدد  پزشکمم باید برم هم دارو بنویسه ه ...

انشاله مشکلی نیست عزیزم . 

منم فرودین و کلسیم دی میخورم . 

من فقط یبار رفتم سونو ان تی داده بودم. پرونده تشکیل دادم دیگه نرفتم . 

هیچ امکاناتی در اختیار نمیزارن و کاری انجام نمیدن 

فقط میگن برای بعد زایمان و واکسن نوزاد باید مرکز بهداشت مدارک داشته باشی . البته کلاس امادگی برای زایمان هم داره .

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه بعد عید انتقال میدم اردیبهشت

بسلامتی  انشالله  خوب خودتو تقویت کن 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
انشاله مشکلی نیست عزیزم .  منم فرودین و کلسیم دی میخورم .  من فقط یبار رفتم سونو ان تی د ...

منم فقط برا واکسن میرم  ولی هنوز نرفتم تا بعد عید اول از اونجا انتقال میدم بعد پسرم دوست ندارم برم اون مرکز

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
@mrym1983    سلام عزیزم خوبی ؟دختر گلت خوبه ؟  هدانا جان گفت ک تگت کنم 😘

سلام عزیزم ممنون خوبیم...شما چطورین عزیزم؟بچه ها امیدوارم همتون حالتون خوب باشه ...خیلی یادتون میکنم ....انشاالله این تاپیک پر ار خبرای خوب باشه همیشه..

سلام عزیزم ممنون خوبیم...شما چطورین عزیزم؟بچه ها امیدوارم همتون حالتون خوب باشه ...خیلی یادتون میکنم ...

خوبی  عزیزم  نی نی چطوری   حالت بهتر شد کنار اومدی 

نه عزیزم دکتروقت میده میرم مطبش کاری پیش بیادمیرم بیمارستان

برا بعد تولد کجا میری برا واکسن اینا باید بهداشت پرونده داشته باشیم 

@ماهور57   جان خوبی ؟ نی نی خوبه ؟

سلام عزیزم ممنون شما و نی نی تو راهی چطورید؟ ماخوبیم اگه استرس کرونا بذاره 😑

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
سلام عزیزم ممنون شما و نی نی تو راهی چطورید؟ ماخوبیم اگه استرس کرونا بذاره 😑

خوبی گلی حالت چطور ه نی نی😘😘😘😘 خوبه   باعث شده دلت اروم بگیره

نه میرم هنوزبیمارستان کاراشومیکنم

واقعا  یعنی اونجا انجام میدن بعد تولد  ؟

پرسیدی؟

عزیزم حق داری منم استرس کرونادارم شماچندهفتته؟دخمل یاپسر؟

دختر من ۴۲روزه دنیا اومده پدرم درومد بخاطر استرس شب و روز ندارم بیست روزه خودمو تو خونه قرنطینه کردم 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند