2777
2789
ممنون عزیزم . . انشاله همینه . توکلم ب خداست 🙏🙏🙏

😍😍😍 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ان شاءالله که چیز خاصی نیست و مجدد سونو بشی و اوکی باشه همه چیز 

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم

مصی جان دوباره کی وقت دکتر داری؟

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

قربونت برم ,,الان باتمام سختیهاش تازه 6ماهه گذشته,,الهی بچه ی شما علتش چی بود الان بچه دارشدید؟؟

ببخشید، خیلی دیر دیدم گلم

4ماه و 28 روز گذشته عزیز، ببین علتش نامعلوم بود، بند ناف دور گردنش بوده ولی گفتن شل بوده. یکی از ماماها گفت طفلکم خیلی کبود بوده که ظاهرا کمبود اکسیژن دلیلشه. گفتن یه مقدار غلظت خون داشتم که این دکتر پریناتولوژی که رفتم گفت این غلظت خون نیست و برام آزمایشات سقط مکرر و ... نوشته که هنوز نرفتم گلم.

در کل پسرم الکی رفت من کاهش حرکاتشو حس کردم رفتم دکتر فقط صدا قلبشو گوش داد و گفت هر موقع کم شد بیا بفرستم نوار و سونو هم دوهفته بعد نوشت. که به بفرداش نکشید پسرم پرپر شد.

اللهم صلی علی محمد و ال محمد
دوستان کجایین     آدینه جان مریم جان ایجهان خانوم نازی کجایین  چه خبر  &nbs ...

سلام هدانا جونم، خودت و نی نی نازمون خوبین عزیزم. ممنون که بیادمونی.هر موقع وقت کنم مخصوصا وقتی دارم میترکم میام اینجا، شکر خدا جو خوبی پیدا کرده همه دارن مامان میشن که خدا کنه بازم بچه ها بیان بگن مامان شدن.

من دارم به روزای سخترم میرسم روزایی که روز به روزش برام خاطره شیرین داشته ازین که فهمیدم نی نی دار شدم و ...

ولی بدتر از همه این عید که بدجور رو مخمه من تمام لحظه های عید از خرید تا تحویل سال و عید دیدنی خونه این و اون با تمام جزئیاتش تو ذهنم با پسرم زندگی کردم ازین که چه میکنه چی بخرم چی بپوشونم اینجا سرده با چندتا پتو بپوشونم حتی تو بغل بقیه 😞 میدونم خیلی از دوستان هم مث منن، فقط خدا به داد دلمون برسه

هدانا پارسال موقع خرید یه جوراب گوگولی با کلی ذوق و شوق که اولین خریدم بود با کلی خجالت گرفتم تا امسال عید برش کنم، روزهای بدیه که هیچکی هم نمیفهمه تو دلم چه غوغاییه.

@aijahan     @mary_ryan2     @آدینه   کجایین ؟چی کار میکنین

مرسی دل شکسته جان، خودت خوبی قربونت برم ؟ منتظر شنیدن خبر خوب شما و بقیه دوستانم. انشالا خیلی خیلی زود دلشاد بشی عزیزم

سلام هدانا جونم، خودت و نی نی نازمون خوبین عزیزم. ممنون که بیادمونی.هر موقع وقت کنم مخصوصا وقتی دارم ...

سلام خوبی عزیزم میدونم من دو عیده که خوب نیستم  .کی میخای اقدام کنی  عزیزم نترس دوبار که اون اتفاق نمیفته  هنوز آزمایش ندادی   

ببخشید، خیلی دیر دیدم گلم 4ماه و 28 روز گذشته عزیز، ببین علتش نامعلوم بود، بند ناف دور گردنش بوده و ...

خواهش میکنم عزیزم,,اخیییی. خدا صبرت بده 😞😞انشالله اینبار خده بهت یه نینی سالم میده ومیاد تو بغلت...شماهم سزارین بودی؟؟

سلام هدانا جونم، خودت و نی نی نازمون خوبین عزیزم. ممنون که بیادمونی.هر موقع وقت کنم مخصوصا وقتی دارم ...

اره عید برا ما خیلی بده همه با بچه هاشون میان ولی ما چی این روزها هم چون یادآور خاطرات پارسال بودن خیلی بد میگزره

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..

امروز صبح رفتم اورژانسی ویزیت و امینو سنتز شدم . یکم از نگرانیام کم کرد و گفت  با بزرگ شدنش تیغه بینی هم رشد میکنه 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
خداروشکرانشا...که هیچی نیست

ممنون عزیزم. انشاله 🙏🙏🙏

گفتن تا 5روز دیگه جواب ازمایش اماده میشه ک 90% نتیجه رو مشخص میکنه . فقط ی مورد از ازمایش تا جوابش سه هفته طول میکشه

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲