2777
2789

سلام همه مامانای گل

من یه مدت نبودم

یه مشخصات بدم منو یادتون بیاد

دوتاخارج رحم شدم یه لوله ندارم

جنین ۱۹ هفتمو که انومالیش خوب نبود از دست دادم.

تشخیص پارگی رحم دادن که اشتباه بود خداروشکر. دوماه استراحت مطلق بودم.

ماه قبل گفتن دیواره رحمم خیلی ضخیمه دکترم گفت قبل از اقدام بعدیت یه هیستروسکوپی میکنمت.شاید پولیپ هم داشته باشی.

اینسری که پری شدم اول کم میومد .رفتم یه عالمه بابونه و تخم شوید دم کردم به شکل جوشونده و خوردم .دیروز و امروز دارم توی خونه با پتو مسافرتی راه میرم از خونریزی شدید.

خدا کنه دیواره رحمم نازک بشه و نرمال که دیگه عمل نخوام.خودم که با این حجم خونریزی خیلی امیدوارم.

بچه ها شما تجربه ای راجع به َضخامت دیواره رحم ندارین؟

یه صلوات واسه همه منتظرا میفرستی.ممنونم🌹
سلام همه مامانای گل من یه مدت نبودم یه مشخصات بدم منو یادتون بیاد دوتاخارج رحم شدم یه لوله ندارم ...

سلام خوبی اگه مشخصاتو نمیدادی هم یادمون بوداطلاعاتی راجع به ضخامت ندارم از ۶تا ۱۰ فک کنم خوب باشه برا بارداری

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم درحال اقدامی؟تعیین جنسیت نمیکنی؟

اره در حال اقدامم ولی خب تنبلی گرفتم دیگه تعیین جنسیت یادم رفته 😂ولی بازم احتیاط میکنم سعی میکنم روزای نزدیک تخمکگزاری اقدام کنم

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..

امشب شبیه که پسر مو از دست دادم و بدترین وحشتناکترین شب را برام رقم زد حتی زمان از حرکت باز ایستاد البته برای من چرا صبح نمیشد ثانیه ها برام سالها برام طول میکشید عزیز دلم صبح که شد منتظرت بودم زمین دیگه تحمل وزن منو نداشت من مثل مرغ سرکنده بودم قشنگ سوختن قلب وجگرمو حس میکردم از تمام در و دیوار وهمه چیزهایی که به چشمم میخورد برای من غم میبارید خداوند اونروز چه قدرتی به من داد تا تورا به خاک بسپارن من چطور بالا سر تو نشستم چرا تورا بغل نکردم ونبردم چرا خدا معجزه نکرد من چقدر التماس کردم وقتی به خاکم سپرده شدی داشتم از خدا شفاتو میخاستم اره من دیونه شده بودم من تا چندماه منتطرت بودم  دلتگتمممممممم فقط خدا میدونه که چقدررررر هواتو کردم کاش میشد یک بار دیگه بوی تنتو حس کنم اون صورت ودستای خوشگلتو لمس کنم 😭😭😭😭😭😭😭     

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

امروز اونجا سر مزارش برای همگی دعا کردم 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
امشب شبیه که پسر مو از دست دادم و بدترین وحشتناکترین شب را برام رقم زد حتی زمان از حرکت باز ایستاد ا ...

الهی بمیرم برات عزیزم من هیچی نمیتونم بگم هیچی هم نمیشه دروصف این غم بزرگ گفت فقط ازخدامیتونم بخام اخرین غمت باشه واین پسرگلت بتونه تاحدودی جای اون فرشتتوپرکنه منم وقتی فکرمیکنم ۲۳خردادبیادبایدچه کنم ؟کجابرم؟خداغمی به دلمون دادکه تااخرعمرفراموش نمیشه فقط برات صبرمیخام 😔😔😔😔

الهی بمیرم برات عزیزم من هیچی نمیتونم بگم هیچی هم نمیشه دروصف این غم بزرگ گفت فقط ازخدامیتونم بخام ا ...

ممنون از همدردیت عزیز دلم انشاله دیگه عم نبینی    وگل دختدتو عروس کنی آمیییییین