2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قشنگ خانم  همچین چاقم نیستی صورتت که لاغراحالا نیمه بالا

نه دیگه اونقدرا چاق نیستم بیشتر شکمه ک مونده از این بارداری ها ، شکمم برا فعالیت تخمدان خوب نیس ، فدات عزیزم

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
نه دیگه اونقدرا چاق نیستم بیشتر شکمه ک مونده از این بارداری ها ، شکمم برا فعالیت تخمدان خوب نیس ، فد ...

منم شکم دارم فک کنم بخاطر همین تنبلی گرفتم

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
نه دیگه اونقدرا چاق نیستم بیشتر شکمه ک مونده از این بارداری ها ، شکمم برا فعالیت تخمدان خوب نیس ، فد ...

حلقه خیلی خوبه زهرا جوون . من دو سه ماه بعد زایمان شروع کردم خیلی تاثیر داشت.

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
منم شکم دارم فک کنم بخاطر همین تنبلی گرفتم

هر چ چربی شکم و زیر شکم بیشتر باشه باعث تنبلی تخمدان ها میشه . . البته من دو ماه متفورمین هم میخوردم . 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
هر چ چربی شکم و زیر شکم بیشتر باشه باعث تنبلی تخمدان ها میشه . . البته من دو ماه متفورمین هم میخوردم ...

من که فعلا اقدامم ورزشم نمیتونم بکنم درست حسابی یا رژیم بگیرم

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
اره اتفاقا خودم تو فکر خریدش بودم 

مستقیما رو دور کمر پهلو و شکم و زیر شکم اثر میکنه من حلقه ژله ای دارم خیلی بهتره 

یکم اولش درد داره ولی بعد یک هفته عادت میکنی عزیزم ک اون ساده هاشم همینه  .. 

البته الان بایگانی شده 😊

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
من که فعلا اقدامم ورزشم نمیتونم بکنم درست حسابی یا رژیم بگیرم

ورزش در حد پیاده روی یا همون حلقه و دراز نشست خوبه عزیزم..منم سه ماهی ک اقدام بودم 8 تا 10روز اول رو یکم فعالیت ورزشیمو بیشتر میکردم وقتی اقدام میکردم دیگه انجام نمیدادم. اینطوری بدنتم زمان بارداری برای یسری حرکات اماده تره گلم

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
[QUOTE=121756948]برا زایمان سومم ۱۷ بهمن تاریخ زده بودن 😔 خدایا فقط یکیشون هیچ جای دنیات نمیگرفت کا ...

ان شاء الله خداوند هرچه‌ زودتر دلتو شاد کنه و یه نی نی سالم بزاره تو دلت به خدا ایمان داشته باش 

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
انشالله ک سالمه و بموقع میاد،بغلت  کوچولوهای من   سعیده  باران آدینه مریم  ...

الهی امین

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین