2777
2789
زهراجان خداروشکرانشا...روزبروزبهترمیشیدومیریدواسه اقدام دیشب مردم وزنده شدم تاصداقلبشوشنیدم شکمم سفت ...

فداتشم انشالله ، وای درک میکنم چقدر سخته 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

بچه ها گوشیم بردن کلا قاط زده باید فلش یا ریکاوری کلی کنم چون خیلی عکس و ... داشتم نشد تو نصب کردن تلگرامم من شانس ندارم شما دیگه فکرش بکنید 😂 میبوسمتون تو گروهتون یادم کنید😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها شوهرم بعد،دو هفته از اون ازمایش ک دادیم امروز دوباره ازمایش داد خیلی شرایطش بهتر بود و فرق کر ...

خداروشکر زهرا اشاالله بهترم میشه

برای شفای حسینم یه صلوات می‌فرستید.خدایا شکرت
سلام عزیزم گفتم بزار این هفته هم بگذره

خوبه عزیزم استرس نداشته باش . ماها خیلی حساس شدیم برامون زمان دیر میگذره .. خودتو حسابی با فعالیت ها و بیرون رفتنا سرگرم کن گلم .

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
راستی بچه ها امروز سونو دادم و تو 15هفته ام .. بچه ام پسره ❤❤ارتا❤❤ برگشت تو دلم ❤❤❤😍😍😍📢📢📢📢

خدا رو شکر عزیزم 😍 همه بچه ها فرشته های خودشون برگشت خدا رو شکر ایشالا بسلامت بغل بگیرید همتون تو حال خوبت منم دعا کن آرسامم برگرده بزودی 😍

خدا رو شکر عزیزم 😍 همه بچه ها فرشته های خودشون برگشت خدا رو شکر ایشالا بسلامت بغل بگیرید همتون تو ح ...

فدات عزیز دلم ❤❤❤ 

انشاله تک تک بچه ها بزودی زود خبر بارداری بعد هم فرشته های نازنینشون برگرده تو دلشوووون کلی خوشحال شیم 🙏🙏🙏🌹🌹🌹

ارسام جووون تو هم منتظر اقدام مامان و باباشه 😉😉😉😘😘😘 مطمئنم بزودی میاد تو دلت و دل مامان باباشو شاد میکنه ❤❤❤

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
راستی بچه ها امروز سونو دادم و تو 15هفته ام .. بچه ام پسره ❤❤ارتا❤❤ برگشت تو دلم ❤❤❤😍😍😍📢📢📢📢

اخی خیلی خوشحال شدم خداپسرتوحفظ کنه ودامادش کنی  خداروشکر🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻