2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام..گلم من میتونم کمکت کنم..من باردارشدم..بدون هیچ دردسری

سلام عزیزم میخواستم این ماه عکس رنگی بگیرم که یکدفعه فهمیدم باردار شدم دکتر ساک حاملگی رو داخل رحم دید ده روز دیگه سونو صدای قلب جنین دارم  خدا خودش دستمو بگیره

شما چه راه حلی دارید؟

خدانکنه عزیزم منوببین چجوری این همه مدت طاقت اوردم توکه حالموخبرداری دیروزمامانم بهم گفت چرابجای چاق ...

مهرا داستان من دیگه کلا عوض شده مسیرش خدا هیچ وقت نگاهم نکرد تو این مدت روز به روز بیشتر دلم شکست تمام داغ هام رو هم تلنباره بدون هیچ شادی یا امید

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
ارسام انقد ناامید نباش .من و تو حتی اگه این لوله مون هم مشکل داشته باشه با یه لاپراسکوپی درستش میکنن ...

سر عمر من لاپراسکوپی کرد موقع عمل دکتز خاک بر سر بعدم نمیفهمم لولت دل انگیز نیست یعنی چی بعد،۳ تا و هی حامله شدن حالا میگن شوهرت اوضاعش خراب شده فکر طبیعی نباش خب من چه امیدی داشته باشم بعد،۳ بار حالا دیگه ارزوی،طبیعی باردار شدنم باید به گور ببرم بخدا

عزیز جان. آرسام من بهت پیام دادم..چرا نخوندی..چرا باور ندارین..باورکن باردار میشی با این..تخمدان ها ...

عزیزم من اصلا کارم از این چیزا رد،شده انگار قسمت نیست ولی اگه خاستم حتما بهت خبر میدم ممنون عزیزم

مهرا داستان من دیگه کلا عوض شده مسیرش خدا هیچ وقت نگاهم نکرد تو این مدت روز به روز بیشتر دلم شکست تم ...

نگواینجوری عشقم خدامهربان من باچشمم تواین دنیادیدم ازته دل صداش کن جوابتومیده خیلی پیش خداعزیزی که داره امتحانت میکنه سربلندبیرون بیا مطمئنم سربلندمیشی ودست پرازاین امتحان میای بعدازسلامتی بچم ازاین به بعدبچه دارشدن توروازش میخام دلم روشن شک نکن

نگواینجوری عشقم خدامهربان من باچشمم تواین دنیادیدم ازته دل صداش کن جوابتومیده خیلی پیش خداعزیزی که د ...

خدا ماهک نازمون بسلامت بزاره تو بغلت خیلی خوشحالم برات 😍 نمیدونم اینروزا دیگه اصلا هیچی برام مهم نیست بیخیال 

سلام عزیزم میخواستم این ماه عکس رنگی بگیرم که یکدفعه فهمیدم باردار شدم دکتر ساک حاملگی رو داخل رحم د ...

من برای باردار شدنت داشتم..خداروشکر که باردار شدی

.

عزیز به هیچ‌عنوان سنگینی و بالا پایین و راه نرو.