2777
2789
فداتشم شک نکن خدایی بالاسر هممون هست درسته روزای بد داریم ولی خدا کمکمون میکنه تحمل کنیم و بهترین رو ...

ای وای بمیرم الهی شمام داغ کشیدی میفهمی 😔 چقدر سخته منم ۳ ساله دارم میسوزم فقط ، چی بگم خدا قسمت نکرد ، ممنون از دلگرمی هات درسته ولی من بعد بچم فقط از خدا یه امید خاستم ک بتونم تحمل کنم نشد ک بشه هی درد اومد رو درد کلا ناامید شدم دلم انقدر شکسته صدای شکستن هر لحظه تو گوشمه 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
ای وای بمیرم الهی شمام داغ کشیدی میفهمی 😔 چقدر سخته منم ۳ ساله دارم میسوزم فقط ، چی بگم خدا قسمت نک ...

فدات بشم اره منم دوسال پیش ایام فاطمیه ۹۶بدترین روزای عمرمو گذروندم اخرش شب شهادت حضرت فاطمه دقیقا اول اسفند کوچولوم رفت پیش خدا

فقط خدا و داند و دلم ک چی ک نکشیدم چون هیشکی پیشم نبودد خودم سرمشو دراوردم خودم خون بدنشو پاک کردم بعد ۶بار سی پی ار بارهفتم آسمونی شد

اولین مامان نیسیم ولی خداکن خدا کمک کن ودیگ هیچ مادری داغ نبینه جگرسوزه

ولی راهیه که ممون میریم یکم دیروزود داره فقط

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فردا عصر ساعت ۳ گفته اونجا باش.امادگی امروز  هم داشتم .پول هم جور کردیم .گفت فردا بیا😓

نازی جونم انشالله عملت به خوبی تموم شه برات صلوات نذر کردم انشالله خداوند،خودش بشما بقلب شکستت رحم کنه

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
فدات بشم اره منم دوسال پیش ایام فاطمیه ۹۶بدترین روزای عمرمو گذروندم اخرش شب شهادت حضرت فاطمه دقیقا ا ...

وای خدای من چقدر سخت 😔 اگه ناراحت نمیشید دلیلش چی بود ک پسر کوچولوت فرشته شد ؟ 

قطعا همینطوره بالاخره ما هم میریم و بچه هامون میبینیم ولی دردش جان سوزه و اینکه همش دست خالی باشی و همه درها به روت بسته باشه 😭

وای خدای من چقدر سخت 😔 اگه ناراحت نمیشید دلیلش چی بود ک پسر کوچولوت فرشته شد ؟  قطعا همینطوره ...

میوپاتی داشت یه بیماری ژنتیکیه

داغشون همیشه هست ولی این ماییم ک باید خودمونو ب زندگی ثابت کنیم با مرور کردن خاطرات تلخ هیچ چیزی عوض نمیشه بدتر زندگی ب کام خودمونو اطرافیان تلخ میشیم

باید سر تسلیم دربرابر اراده ی خداوند پایین بیاریمو به مصلحتش تن بدیم

فقط خودت میتونی بخودت کمک کنی هیشکی نمیتونه بفهمه چی تو دلته همه اطرافیانتم هرچقدددددم عاشقت باشن بعدیمدت ازگریه اهو نالت خسه میشن

پس صبور باش

خودت براخودت  کارای خوب بکن

من رفتم دوره علائقم تاسرگرم شم مربی گریمو گرفتم همش تو باشگاهو با بقیه سرمو گرم میکنم کتاب چهاراثرفلورانس عالیه بخرو بخون گردش برو سفر کن به همه عشق بورز

خدا از شکیباییت استقبال میکنه راه زندگیتو برات هموارمیکنه بهش اعتماد کن

یه سنگ تا تراش نخوره ب الماس تبدیل نمیشه اینا حرف خالی نیسن

بلکه تجربه ی زندگیمن

امیدوارم ب دردت بخوره

میوپاتی داشت یه بیماری ژنتیکیه داغشون همیشه هست ولی این ماییم ک باید خودمونو ب زندگی ثابت کنیم با م ...

الهی عزیزم متاسفم 😔 واقعا شما دوست های ک دارم خدا فرستاده تا امیدوار بشم توکل بخدا عزیزم ممنونم از لطفت از حرفای خوبت خدا پسرت برات حفظ کنه برام دعا کن بازم بتونم خودم مادر بشم همین 

فدات بشم اره منم دوسال پیش ایام فاطمیه ۹۶بدترین روزای عمرمو گذروندم اخرش شب شهادت حضرت فاطمه دقیقا ا ...

عزیزم منم شهادت حضرت فاطمه زهرا پسرم آسمونی شد 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
پسر منم روز ولادت حضرت زینب بود که رفت همین دوهفته پیش😭

خدا بهتون صبر بده   چرا عزیزم چند وقتش بود

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
خدا بهتون صبر بده   چرا عزیزم چند وقتش بود

22 هفته بودم یهو افتادم رو خونریزی رفتم بیمارستان گفتن دهانه رحمت باز شده بچه اومده تو واژن دوساعت بعدشم زنده و سالم و طبیعی دنیا اومد و پرکشید الهی بمیرم براش جون داد تا مرد.البته من ندیدمش دلشو نداشتم. بردن دفنش کردن بچمو. اصلا هیچ مشکلی هم نداشتم همه چیزم عالی بود نمیدونم یه شبه چی شد خدابردش 

من جفت دادم آزمایشگاه. جوابش که دیروز اومد گفتن علت سقط هماتوم پنج سانتی . من موندم اینهمه من دکتر میرفتم سونو رفتم. حتی یه هفته قبل رفتم چکاب سونو کرد دکتر گفت همه چیزت خوبه هماتوم و اینام نداری . الان چحوری یهو هماتوم پنج سانتی پیدا شد خیلی اعصابم داغونه الکی الکی بچم از دست دادم