2777
2789
همش به خدا میگم چرا باید میدادی و اینقدر زود میگرفتی حتما مالایقش نبودیم. الان چندنفر تو فامیل بامن ...

اشاله خدا بهمون میده عزیزم 

برای شفای حسینم یه صلوات می‌فرستید.خدایا شکرت
عزیزم خیلی گریه کردم ما درکت میکنیم چی میگی به خدا منم تو بیمارستان بستری بودم برا سقط اونجا برا زای ...

اخ ک چقدر این دل شکستن ها جیگر میسوزونه چه خوبه ک حداقل همدرد های خودم دردم میفهمن 😔 انشالله شما بزودی مادر بشی عزیزدلم 😍 من فقط،یکی دوتاش گفتم چقدر دلم سوزوندن و سپردن به بقیه ک من نرم بچشون ببینم منی ک هیچ زمان حسرت کسی نخوردم و با رود خوش و کادو رفتم دیدنشون چی بگم 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخ ک چقدر این دل شکستن ها جیگر میسوزونه چه خوبه ک حداقل همدرد های خودم دردم میفهمن 😔 انشالله شما بز ...

زهرا جان با حرفات کلی گریه کردم میدونم منم به خدا اینقدر بچه های جاری هامو دوست دارم اما خیلی روزگار دلمو شکونده

زهرا جان با حرفات کلی گریه کردم میدونم منم به خدا اینقدر بچه های جاری هامو دوست دارم اما خیلی روزگار ...

خدای ما هم بزرگه یعنی بالاخره یه روز کسایی ک دلمون شکستن جواب پس نمیدن 😔 ببخش عزیزم ناراحتت کردم 

اخ ک چقدر این دل شکستن ها جیگر میسوزونه چه خوبه ک حداقل همدرد های خودم دردم میفهمن 😔 انشالله شما بز ...

زهرا جان اشاالله خدا ارسامتو بهت برگردونه به خدا رفته بودم برا نماز مسجد بعدش دعای توسل خوندم از جلو چشام نمیرفتی کنار خیلی برات دعا کردم اگه خدا قبول کنه اشالله به دوتامون میده به زودی یه بچه توپول

مشکل پسرتون چی بود عزیزم؟

مشکل قلبی داشتن 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
سلام منم چند ماه پیش پسرمو از دست دادم الان میخوام واسه بارداری اقدام کنم بهم کنید وبگید چطوری میتون ...

خدا بهت  صبر بده عزیزم  چند وقتش بود چرا  از دستش  دادی  زیر نظر  دکتر رفتی یانه؟

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
زهرا جان اشاالله خدا ارسامتو بهت برگردونه به خدا رفته بودم برا نماز مسجد بعدش دعای توسل خوندم از جلو ...

وای ممنونم عزیزم از مهربونیت امیدوارم این مهربونی اول تو راه خودت بیاد و دلتون شادشه و خدا حسرت بچه هام رو دلم نزاره و بتونم دوباره خودم مادر بشم 😔

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3753426/چله-ختم-نادعلی

وای ممنونم عزیزم از مهربونیت امیدوارم این مهربونی اول تو راه خودت بیاد و دلتون شادشه و خدا حسرت بچه ...

میشی عزیزم بخدا میشی توکل به خدا خدا خودش مواظبته ماهم دعات میکنیم 

[QUOTE=119826511]آخ چقدر دلم خون شد برات عزیزم دلم خونه 😔

منم چشم انتظارم یه سقط داشتم وحشت دارم میترسم باردارنشم اگرهم بشم باز نمونه برام.شوهرمم اصلاهمکاری نمیکنه حسرت خانمای دیگه رامیخورم حداقل اگه مشکل دارن شوهراشون باهاشونن من چی میترسم این آرزو را بگور ببرم

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
منم چشم انتظارم یه سقط داشتم وحشت دارم میترسم باردارنشم اگرهم بشم باز نمونه برام.شوهرمم اصلاهمکاری ن ...

عزیزم ایشالا بزودی باردار میشی برات میمونه میفهممت خدا کمکت کنه 

دیگه نمیشه 😔 اگ میخاس بشه شده بود هدانا جان 

میشع یع جور  خوبم میشه 😘😘😘