2777
2789
بچه ها دست و دلم به هیچ کاری نمیره انگیزه هیچی ندارم من ک هر جوری بودم خونه زندگیم تمیز میکردم همیشه ...

آخ چقدر دلم خون شد برات عزیزم

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها دست و دلم به هیچ کاری نمیره انگیزه هیچی ندارم من ک هر جوری بودم خونه زندگیم تمیز میکردم همیشه ...

بمیرم برای دل سوخته هممون.😭😭😭😭😭😓😭😓

منم داشتم این تجربه هارو.سری اول کنار تختم تخت نوزاد بود  کلی گریه کردم گفتم بیاین برش دارین😭😭😭

یه صلوات واسه همه منتظرا میفرستی.ممنونم🌹

عزیزم منم تازه سقط کردم تو شش ماهگی زایمان زودرس شدم درکت میکنم خدابه دلمون صبر بده انشاالله.

عزیزم منم تازه سقط کردم تو شش ماهگی زایمان زودرس شدم درکت میکنم خدابه دلمون صبر بده انشاالله.

الهی بمیرم امیدوارم شما مثل من انقدر زجر نکشی بزودی دلت شادشه و جاش سبز بشه برات عزیزم 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
الهی بمیرم امیدوارم شما مثل من انقدر زجر نکشی بزودی دلت شادشه و جاش سبز بشه برات عزیزم 

من شش سال طول کشید از اول ازدواجم جلوگیری نداشتم بعدیه سال گفتن شوهرم واریکسول داره جراحی کرد ولی تغییری نکرد تحرک اسپرمش کم بود شش ماه بعد عملش آی یو آی شدم که منفی شد. اونقدر دوسال اول دنبال بچه بودم و نشد گفتن فقط آی وی اف بیزارشدم دیگه نرفتیم دکتر. پارسال فهمیدم ده تا فیبروم دارم بزرگترینش 12 سانت بود یه جراحی باز سخت داشتم. تا اینکه توی شهریور بود پریود نشدم باهزار ترس و لرز بی بی چک زدم مثبت شد باورم نمیشد نصفه شب سه شب بود پاشدیم باشوهرم رفتیم دوتا بی بی دیگه گرفتیم بازم مثبت بود شوهرم ازخوشحالی دست وپاش میلرزید اینقدر زندگیمون قشنگ شده بود حاملگیم عالی بود بدون ویار همه چیزخودم و بچه خوب بود تا دوهفته پیش یهو خونریزی کردم رفتم بدمارستان گفتن بچه اومده تو واژن داره دنیا میاد یه لحظه همه خوشی هامون رفت بچم تا آخرین لحظه دست و پا میزد حسش میکردم زنده دنیا اومد بعد یه ساعت مرد من نخواستم ببینمش دلشو نداشتم بردن دفنش کردن . اینقدر دلم براش خونه هر روز وشب گریه میکنم عکس سونوهامو دارم سه بعدی رفته بودم عکس و فیلمش صدای قلبش رو لب تابمه میشنوم داغون میشم. 

من شش سال طول کشید از اول ازدواجم جلوگیری نداشتم بعدیه سال گفتن شوهرم واریکسول داره جراحی کرد ولی تغ ...

ای وای عزیزم چقدر سخت درکن میکنم و تمام حرفات با همه وجودم درک میکنم منم پسرم تو ۳۳ هفته بخاطر بند ناف از دست دادم و بعد اونم دوتا بارداری ناموفق دیگه و مشکلاتی ک تو هر بارداری بهم اضاف شد 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

الهی آرسام جان نمیدونم چه تقدیری .جز دعا از دستم کاری بر نمیاد فقط از خدا میخام دلتو شاد کنه🤲🤲

ای وای عزیزم چقدر سخت درکن میکنم و تمام حرفات با همه وجودم درک میکنم منم پسرم تو ۳۳ هفته بخاطر بند ن ...

همش به خدا میگم چرا باید میدادی و اینقدر زود میگرفتی حتما مالایقش نبودیم. الان چندنفر تو فامیل بامن حامله بودن و خداروشکر مشکلی ندارن شانس مابود دیگه. فقط الان میگم نکنه دوباره بخواد چندسال طول بکشه فکرش آدمو داغون میکنه انشاالله خدابهمون صبر بده و یه بار دیگه باردار شیم ایندفعه سالم و سلامت دنیا بیاد

عزیزم خیلی گریه کردم ما درکت میکنیم چی میگی به خدا منم تو بیمارستان بستری بودم برا سقط اونجا برا زایمان طبیعی بود خیلی زجر کشیدم یه بار اومدم به پرستاری چیزی بگم گفت چرا اومدی تو اتاقا نگاه نکن امدم کلی زار زدم گفتم خدا اخه چرا این جوری شد از بیمارستان امدم چند روز بعدش جاریم زایمان کرد همه رفتن حتی به من نگفتن انقدر گریه کردم گفتم من بد شومم اما اونا بعد گفتن برای روحیه ات نگفتیم وقتی زنگ زدم تبریک بگم برادر شوهرم گفت میدونه به شوهرم بعد تبریک زار زدم تو بغل شوهرم خیلی روزهای بدی بود

برای شفای حسینم یه صلوات می‌فرستید.خدایا شکرت