عزیزم منم بارداری اولم بچه مشکل نقص لوله عصبی داشت. اگه بدنیا میومد نه میتونست راه بره نه میتونست زندگی عادی باشه مشکل یادگیری هک داشت . منم مث شما ختم بارداری دادم کاملا درکت میکنم . هم آدم عذاب وجدان داره هم از اینکه بدشانسی آورده و این بلا سرش اومده از خدا شاکی میشه هم ترس و وحشت از بارداری ها بعدی و اینکه میتونه بچه سالم داشته باشه یا نه پیدا میکنم . وقتی از خودت میگفتی به هشت نه سال قبل خودم برگشتم که چه روزهای سیاهی رو پشت سر گذاشتم .
ولی بعد اون سه بار دیگه باردار شدم که هر سه کاملا سالم سالم بودن گرچه خدا نخواست اونا هم بمونن و من مادر بشم و حس مادری رو تجربه کنم ، ولی خواستم بگم زیاد نگران نباش این مشکلات جهش ژنتیکی گاهی اتفاق می افته و احتمال تکرارش خیلی خیلی کمه . اگر نسبت فامیلی نزدیک با همسرت داری بنظرم بهتره آزمایش ژنتیک بدین ولی اگر ندارین لازم نیس و احتمال تکرارش خیلی. خیلی کمه
مطمین باش من و شما و امثال ما بهترین تصمیم رو گرفتیم که اجازه ندادیم موجود کوچیک و بی گناهی بدون اختیار خودش به این دنیا بیاد که زندگی براش فقط قراره زجر و بیماری باشه .
امیدوارم خدا بزودی بهت بچه های سالم بده که این غم بزرگ فراموشت بشه .
برای من که خدا جبران نکرد تازه قلبم و با بارداری های ناموفق دیگه هک بیشتر شکست
امیدوارم برای شما برعکس من خدا پایان خوشی در نظر گرفته باشه و جبران این شکستن قلبت رو بکنه