2777
2789

باران انشالله مشکلت حل میشه گلی

عزیزم برو دکتر اگه دیدی رسیدگی نکردن جیغ جیغ کن گریه کن یه کاری کن 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
نمیدونید من سیسمونیشم امادم کردم جگرم خونه ک  جنازه بچمو پیشم گزاشتن تو پلاستیک دیگ بعد اون اتف ...

لنشالله بزودی جاش سبز میشه

چرا اقدام نکردی 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونید من سیسمونیشم امادم کردم جگرم خونه ک  جنازه بچمو پیشم گزاشتن تو پلاستیک دیگ بعد اون اتف ...

baby_1398 لینک گروه تلگراممونه اگر دوست داشتی اونجام بیا کلی مادر داغدار هستن که بچهاشونو بخاطر مسائل مادرزادی ژنتیکی از دست دادن

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 

میدونم عزیزم بچه منم اخرماه هشت بودبابندبندوجودم میفهممت منم مرده متحرکم حالم ازاین زندگی بهم میخوره فقط دلم میخادشب بخابم صبح پانشم  صبح که پامیشم دنیاروسرم خراب میشه

لنشالله بزودی جاش سبز میشه چرا اقدام نکردی 

ممنون یزره درگیرم رو بچه خیلی خرج کردم بعدشم ک گرفتارشدم دیگه شاید بعد عید برم اقدام برام دعا کنید دکتر ژنتیک هم رفتم بیست میلیون میگه ازمایشات میشه ک میگه نمیخواد بدی چون بدی هم فایده نداره باید طبییعی باردارشم ببینم ایندفه چی میشه

خيلی محتاجم به دعاتون لطفا برام دعا کنيد ممنون ميشم
میدونم عزیزم بچه منم اخرماه هشت بودبابندبندوجودم میفهممت منم مرده متحرکم حالم ازاین زندگی بهم میخوره ...

خدا بهت صبر بده درد بزرگیه 

میدونم عزیزم بچه منم اخرماه هشت بودبابندبندوجودم میفهممت منم مرده متحرکم حالم ازاین زندگی بهم میخوره ...

مهراجان عزیزم توام مثل من ماه هشت بودی ولی دلیل رفتن فرشتت یادم رفته ازبس اینجا زیادیم یادم نمونده فرشته تو چجوری رفت؟

قربونت برم اگه ناراحت میشی نگوها

چون مال من یهویی قلبش وایساد بی هیچ دلیلی

میخوام ببینم توام مثل منی

دقیقابرامنم همین شدوای کاشکی منم باش میمردم

انشاا... عزیزم این تو دلی انقد سرگرم و خستت کنه که زیاد نتونی به فرشته رفتت فکر بکنی

نمیگم از یاد ببری چون خودمم این دردو دارم میدونم تا قیام قیامت باهامونه ولی آرزو میکنم برا همه مادرایی که این دردو کشیدن خدا صبر بده و انقد سرگرمشون بکنه زخمای زندگی یکم تسکین پیدا کنه به آرامش برسیم

دقیقابرامنم همین شدوای کاشکی منم باش میمردم

بارها بچم اومد تو خوابم وگفت سالم بودم 😭😭اما پنج تا سنو همگی دیسپلازی استخوانی بچمو تایید کرد واینکه دست پاهاش خمیده هم بودن نگو دکتر تو سنو۱۸هفته توجه نکرد بچه ازهمو سنو انومالی اختلاف رشد داشت

بارها بچم اومد تو خوابم وگفت سالم بودم 😭😭اما پنج تا سنو همگی دیسپلازی استخوانی بچمو تایید کرد واین ...

اخی خدابهت صبربده اره خواب ودرست دیدی الان تواسموناس واونجاصحیح وسالم

بارها بچم اومد تو خوابم وگفت سالم بودم 😭😭اما پنج تا سنو همگی دیسپلازی استخوانی بچمو تایید کرد واین ...

عزیزم چون بهش فکر میکردی اومده بخوابت انشاالله جاش سبز بشه که همه غم وغصتو فراموش کنی

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..