2777
2789
سعیده جون، شما خوبی؟ سرما خوردگی ات بهتر شد؟ دارم سعی میکنم که خوب باشم ولی واقعا حوصله ندارم. امرو ...

تولدشون مبارک انشالله ۱۲۰ ساله شن، ناراحتی بزار کنار عزیزم با استرس و ناراحتی که کاری درست نمیشه فقط به روحت جسمت ضربه میزنی 

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
سعیده جون، شما خوبی؟ سرما خوردگی ات بهتر شد؟ دارم سعی میکنم که خوب باشم ولی واقعا حوصله ندارم. امرو ...

بهتر شدم دیگه تب لرز و گلودرد ندارم فقط صدام گرفتس هنوز خوب نشده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام سعیده جان. 😭😭 نه هنوز. از سه شنبه حالم خیلی بده. ببخشید اصلا گروه رو چک نکردم. اونقدر استرس ...

نه بابا یائسگی کجا بود الان تا ۵۰سا دارن حامله میشن پس اینایی که ۴۰سالگی ازدواج میکنن چی

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..

الان ک چنتا از پستها رو میخونم دارم اشک میریزم دردی ک  نتونستم بعد ۸ماه یزره فراموش کنم چ شب ها وروزهای ک اشک ریختم واز خدا گله کردم تا شش ماه نماز نخوندم تازه دباره شرو کردم بچه۷ماهمو بخاطر رشد نکردن دست پاهاش  رفتم انداختم تموم این دنیا برا سیاه شده از روزیک فهمیدم بچم اکندرو پلازی بود شاید فک کنین من چ مادر بدی بودم ولی من ب همه چی فک کردم نمیتونستم عذاب بچمو ببینم بخودمم نمیگم فک نکردم ولی دیگ کم اوردم موهای سرم تو این چنماه سفید شدن دیگ دلخوشی ندارم خستم از همه چی این دنیا دلم شکسته وهیچی نمیتونه ارومم کنه

خيلی محتاجم به دعاتون لطفا برام دعا کنيد ممنون ميشم

خواهشا اگ کسی مشکل منو داشته بگه بعدش بچه سالم اورده یانه افسردگی گرفتم ودلم نمیخواد دیگ دست ب اینکار بزنم خدایا این چ بلایی بود سرم اوردی کاش خودت میبردیش تا من اینکارو کردم😭😭

خواهشا اگ کسی مشکل منو داشته بگه بعدش بچه سالم اورده یانه افسردگی گرفتم ودلم نمیخواد دیگ دست ب اینکا ...

بمیرم برای دلت عزیزم حق داری خانومی منم الان افسردگی گریبانموگرفته داره ازپادرمیارتم همش دارم گریه میکنم امیدی به زندگی ندارم همه چیزوباورمیکردم جزاین شایدبه مردن خودم فکرمیکردم ولی بچم نه خیلی زودبرودکترنزاربدترشی 

بمیرم برای دلت عزیزم حق داری خانومی منم الان افسردگی گریبانموگرفته داره ازپادرمیارتم همش دارم گریه م ...

نمیدونید من سیسمونیشم امادم کردم جگرم خونه ک  جنازه بچمو پیشم گزاشتن تو پلاستیک دیگ بعد اون اتفاق من مردم زندگی برام سخته یه بچه هفت ماهه نمیدونید چقد سخته با دست خودت اینکارو کنی  دیگ نمیتونم شاد باشم دلم فقط اونو میخواد وقتی فهمیدم باردارم تو خونه فقط جیغ میزدم انگار ک دنیا رو بهم دادن فقط میکردم رفتم تو ماه  هفت دوماه دیگ بغلم اما دنیا روسرم خراب شد وقتی فهمیدم بچه مشکل رشد داره وژنتیکی حتی درمانی نداشت یادم نمیره ک عین دیوونها بودم کاش میمردم ولی این درد ب جونم نمیفتاد هشت نه ماه میگذره از اون اتفاق ولی جگرم خونه کا ش همش خواب بود😭😭

نخورعزیزم اموکسی سیلین من مریض شدم پارسال بهم فقط بخوردادواب میوه وسوپ دارواصلاندادگفت هرداروسرماخور ...

نه دارو هارو نخوردم . خدارو شکر تب ندارم .مرسی عزیزم .

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
الان ک چنتا از پستها رو میخونم دارم اشک میریزم دردی ک  نتونستم بعد ۸ماه یزره فراموش کنم چ شب ها ...

ای جان ، خیلی سخته عزیزم خداوند بهت صبر بده عزیزم