2777
2789

خواهرم میگه اومدم یادت میدم   راستی گفت از ماه هفتم میزدم تو بازوم

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
از مامانهای باردار کسی hcg زده بود برای بارداری

یکی از بچها استفاده کرده عزیزم بنام ارزو البته اینجا اسم کاربریش اگر اشتباه نکنم ارمینه

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از مامانهای باردار کسی hcg زده بود برای بارداری

من که این ماه لتروزول خوردم دیگه هر چی شد، تا الان چندین بار دکترم نوشته بود نگرفته بودم دوست داشتم طبیعی باردار شم ولی ایندفعه خوردم قرصو هر چند همسرم مخالف مصرف داروس ولی کار خودمو کردم، شما هم میخوای مصرف کنی؟

خدا درد داد درمونم داد امیدوار باید باشیم 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
من فعلا میرم بیمارستان  ولی دیروزی خوب نزد دروش هنوز هست وکبود شده  دوتا پرستار اولی ایقد ...

من امروز باید برم بخرم انوکساپارین 4000 . به من نگفت تا کی بزنم فقط گفت این امپول غلظت خون رو کاملا رفع میکنه و البته خودمم میتونم بزنم ولی برای دفعه اول یا میتونی بیای اینجا یا بیمارستان ک یاد بگیرم 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
یکی از بچها استفاده کرده عزیزم بنام ارزو البته اینجا اسم کاربریش اگر اشتباه نکنم ارمینه

الان میگم بیاد

من امروز باید برم بخرم انوکساپارین 4000 . به من نگفت تا کی بزنم فقط گفت این امپول غلظت خون رو کاملا ...

مال منم همینه ۳۰ تا بهم داد ولی تا اخر بارداری باید برنیم 

نمیدونم عزیزم به منم 30تا داده . روزی ی دونه ب بازو بزنم 

گفتن دور  بازو بهتون   ؟؟ من بهم گفتن دور ناف

نه من تنگی نفس ایناندارم صبحاحالت تهوع دارم خودموکنترل نکنم بالامیارم اصلاحس کاری ندارم همش دوسدارم ...

منم حالت تهوع کل روز داشتم صبح ها ک همسرم قبل رفتنش ی لیوان اب پرتقال تازه برام میگرفت .. الانم ی لیوان شیر میخورم با ی تکه نون .ولی در حدی بودم ک نمیتونستم مسواک بزنم این حالتام خدارو شکر کمتر شده. 

ولی همچنان نمیتونم غذا درست کنم 😕😫

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
دقیقا مثل همسر من خیلی نگران و ترسو شدم از خوردن متفورمین هم وحشت دارم

میگه شما عوارض بعدشو نمیدونین و حرفای دیگه که توضیح میده واسه همین بهش نگفتم اصلا، من به توصیه تنها جون اینو فولیکم خریدم دارم میخورم 

دقیقا مثل همسر من خیلی نگران و ترسو شدم از خوردن متفورمین هم وحشت دارم

دکترم گفت گلوکوفاژ قطع کنم من روزی دوتا میخوردم گفت یکی بخور قطع کن ولی من قطع نکردم یکدونه رو همچنان میخورم، با اینکه اینوفولیک بخوری نیاز به گلوکوفاژ نداره