2777
2789

مگه میشه دارو استفاده نکرد  مثلا اکه دکتر قبلیم بهم میگفت امپول بزن شاید الان پسرم بود دکتر میگه باید بهت میدادن

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
مگه میشه دارو استفاده نکرد  مثلا اکه دکتر قبلیم بهم میگفت امپول بزن شاید الان پسرم بود دکتر میگ ...

عزیزم دارو شما فرق میکنه، همسرم میگه اگر ناچار باشی و راهی جز مصرف دارو برای باردار شدن نداشته باشی اونوقت باید انتخاب کنی مصرف کنی ولی وقتی میتونی باردار شی حالا دیر یا زود نباید به همچین کاری دست بزنی حالا یکسری مسائل پزشکی هست که عوارض این داروهاس که ماها نمیدونیم ، زیبا جونم همسرشون موافق مصرف دارو نیستن شاید واقعا ماها نمیدونیم اثرات این داروهارو

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا که من خوردم هر چی شد من برای خودم نگران نیستم فقط از این میترسم که باردار شم سقط شه ،چون وقتی حرف همسرم به دکترم بابت مخالفت قرص امپول گفتم اصلا واکنشی نشون نداد و تایید کرد 

عزیزم دارو شما فرق میکنه، همسرم میگه اگر ناچار باشی و راهی جز مصرف دارو برای باردار شدن نداشته باشی ...

میدونم عزبزم همه داروها عوارض  ولی چه میشع کرد باید استفاده کنیم  

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
حالا که من خوردم هر چی شد من برای خودم نگران نیستم فقط از این میترسم که باردار شم سقط شه ،چون وقتی ح ...

نه نترسی عزیزم  جاری من برا دوتا بچش کلی دارو و امپول استفاده  کرد

خواهر خودم خیلی استفاده کرد 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3678372/ختم-گروهی-قرآن-برای-اموات-به-صورت-جز-به-جز?postId=117727003

مگه میشه دارو استفاده نکرد  مثلا اکه دکتر قبلیم بهم میگفت امپول بزن شاید الان پسرم بود دکتر میگ ...

بله عزیزم متاسفانه دکترامون ههه حیف این اسم ک رو اون  بی سواد و ظالم هاست .. 

منم غلظت خون داشتم اما اون بی همه چیز وقتی فهمید گفت نمیشه وسط بارداری برات اسپرین تجویز کنم چون تا حالا نخوردی . یاد این حرفش میافتم دوست دارم همین الان برم خفش کنم خدا ازش نگذره 📣📣

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
سعیده جون پس شما هم لتروزول هم متفورمین و هم اینوفولیک می خوری از کی شروع کردی

عزیزم من لتروزول از شب ۳ پریود شروع کردم شبی ۲ تا اینوفولیکم که همون روز حریدم هر ۱۲ ساعت یک ساششو استفاده میکنم گلوکوفاژم ظهر میخورم یکدونه البته میگن نیاز به گلوکوفاژ نیست چون یکی از مواد تشکیل دهنده اینوفولیک کار همون گلوکوفاژ میکنه، سمیرا جون دکترشون بهشون اینوفولیک داده بود که مصرف کنه و خداروشکر باردار شد همون ماه

عزیزم من لتروزول از شب ۳ پریود شروع کردم شبی ۲ تا اینوفولیکم که همون روز حریدم هر ۱۲ ساعت یک ساششو ا ...

انشاله ک با این روش باردار میشی عزیزم .. اولین دوره است ک  دارو میخوری عزیز دلم ؟

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
بله عزیزم متاسفانه دکترامون ههه حیف این اسم ک رو اون  بی سواد و ظالم هاست ..  منم غلظت خو ...

خیلیاشون جون ادمها که براشون مهم نیست

عزیزم من لتروزول از شب ۳ پریود شروع کردم شبی ۲ تا اینوفولیکم که همون روز حریدم هر ۱۲ ساعت یک ساششو ا ...

خیلی دوست دارم اقدام کنم می ترسم اگر باردار نشم اوضاع روحیم به هم بریزه 

آره  همسر  منم حتی با مصرف شیاف پروژسترون زمان بارداری مخالفه می گه رحم اگر جنین خوب نباشه خودش دفع می کنه 

خلاصه دیوونه شدم 

فقط می دونم هر کاری کنم که خوب نباشه آخر خودم رو مقصر می دونم

خیلی دوست دارم اقدام کنم می ترسم اگر باردار نشم اوضاع روحیم به هم بریزه  آره  همسر   ...

من شیاف استفاده کردم خونریزی شدم چند وقت استفاده کردم پسرم الان چهار سالش  

استرس نداشتع باش عزیزم