💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
امروز دلم خیلی گرفته😔 هر ماه خودم رو دلداری میدم و میگم ایراد نداره، مصلحت نبود این ماه و ان شااله ماه دیگه!! اما اینها فقط واسه دل خوش کردن خودمه، هر ماه چشم انتظارم!! خسته ام! خدایا کی وقت مامان شدن ما میرسه😭😭
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
امروز دلم خیلی گرفته😔 هر ماه خودم رو دلداری میدم و میگم ایراد نداره، مصلحت نبود این ماه و ان ...
باران جان حتما حتما از این ماه شروع کن وتمام تلاشت را بکن البته امیدوارم الان نی نی تو دلت باشه
💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
هدانا جان این ماه خیلی امیدوار بودم، دیروز بیبی چک زدم، منفی بود، باز امیدوار بودم اما امروز دیگه ام ...
اگه اویشن داری بخور زیاد میشع
عزبزم همین امروز فردا برو بگو چند ماهه اقدامم کیت هم گداشتم خبری نبود اگه میدونی اونحا به نتیجه نمیرسی بیا همینجا یا تلفنی اگه میشه با یه دکتر مشورت کن
میدونم الان حالت بده ولی تلاش خودتو کن 😘😘
الان همه جا تعطیله. تعطیلات سالت. تا ۱۰ روز دیگه، تقریبا هیچ دکتری نیست. به جز بیمارستان ه ...
نمیشع بیای ایران وبری یا برات سخته از قبل بگو برات نوبت بگیرن