💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
باران جان اوضاع روحی من اونقدر خرابه نمی دونم چی بگم که آروم بشی ولی مطمئن هستم خیلی زود خبر خوب از ...
منم همش تو فکر اینم اون روز بچها همسن بچم پتو پیچ تو خونه هاشون اونوقت من نی نی قشنگمو قلبمو تو اون سرما گذاشتم زبر خاک دلم براش میسوزه خیلییییی خیلیییی من اونو میخام دلتنگشم تا ابد 😔😔😢
💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بیشتر از یکساله اقدامم.😔 دو ساله ازدواج کردم و از چندماه بعد ازدواج توی اقدامم.
ا ز ته دل از خدا میخام بزودی زود مامان بشی عزیزم
عزیزم من قبلادوره هام ۲۸روزه بودبعدزایمانم شد۳۰روز وهمون ۳۰روزموندفکرکنم برای شماهم بمونه
من الان خیلی سینه درد و کمردرد دارم با ترشح ابکی و سفید مثه اون موثع ک باردار بودم بنظرت احتمالش هست؟امروز تست زدم منفی بود فک میکردم سیکلم ۳۰ روزه میشه این ماه ولی اگه ۳۸ روزه حساب کنم ۱۳ ام باید بشم