2777
2789
نه عزیزم. حتما برو. همون قدر که زنگ زدند یعنی اینکه به فکرت بودند. مثبت فکر کن.

فقط خدا کنه توی جمع گریم نگیره .دوس ندارم فک کنن افسرده شدم. تازه یکماهه بچمو خاک کردم😭

ارایشگاه رفتن و اینا کلی سختمه .هنوز استراحتم به خاطر مشکل رحم ام.

یه صلوات واسه همه منتظرا میفرستی.ممنونم🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط خدا کنه توی جمع گریم نگیره .دوس ندارم فک کنن افسرده شدم. تازه یکماهه بچمو خاک کردم😭 ارایشگاه ر ...

عزیزم خواستی بری دیر برو زود برگرد چون استراحتی منم پدر شوهرم نیومد یکساعت با ما فاصله دارن خانمش بیمارستان اومد 

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
هیچ کسو ندارم راهنماییم کنه .مامانمم مدام غر میزنه که نیومدن .منم زیر بار نمیرم میگم خودش مریض بوده ...

عزیزم بنظرم ادم جواب بدی ونبایدبابدی بده همیشه این جمله سرلوحه زندگیم تونیکی کن ودردجله اندازکه ایزدد پروردگارت دهدباز ولی من تواوج افسردگی ومردن بچم رفتم وخواهرشوهرم ازبچه پسرعموشوهرم که بامن زایمانش بودتعریف کردوبه من کلی بی محلی کردتاصبح گریه کردم دلم خیلی شکست خیلی سوختم منکه خودم استخوانم سوخته بود حقم نبودازاون روزدیگه بدترشدم وهمش توخونه حبس بودم  الان ۵ماه ندیدمشون تازنده ام هم نمیخام ببینمش 

عزیزم خواستی بری دیر برو زود برگرد چون استراحتی منم پدر شوهرم نیومد یکساعت با ما فاصله دارن خانمش بی ...

فکر که میکنم به ورودم به جمع که همه نگام میکنن و اولین باره منو میبینن بعد از بچم حالم بد میشه .همش تهوع میگیرم از استرس و ناراحتی😭😭😭😭😭

خدا کنه مادر شوهرم جلو من واسه خانواده داماد نشینه قصه من و بچمو بگه😭😭😭😭

فقط خدا کنه توی جمع گریم نگیره .دوس ندارم فک کنن افسرده شدم. تازه یکماهه بچمو خاک کردم😭 ارایشگاه ر ...

وقتی استراحتی خب نروعزیزم من الان شش ماهه این اتفاق افتاده جزخونه مامانم هیچ جانرفتم 

فکر که میکنم به ورودم به جمع که همه نگام میکنن و اولین باره منو میبینن بعد از بچم حالم بد میشه .همش ...

آره منم به هر جمع جدیدی که میرفتم همین فکرو میکردم ولی اونا اونقدر سرشون گرمه که اتفاقای ما براشون مهم نیست 

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
عزیزم بنظرم ادم جواب بدی ونبایدبابدی بده همیشه این جمله سرلوحه زندگیم تونیکی کن ودردجله اندازکه ایزد ...

منم مطمینم خواهرشوهرم از اینکارا میکنه.سری قبل هم با هم حانله بودیم مال من خارج رحم شد واسه اون موند .جلوم خیلی مانور بچشو میداد.

حالام که بچه ۵ ماهه از دست دادم.شرایط روحیم به اندازه کافی بد هست دیگه تحمل اداهای اونو ندارم. 

فردا برای اولین بار میخوام برم سر خاک بچم .

میرم ولی خدا کنه رحم داشته باشن.هرچی به سمتشون میرم بیشتر اذیتم میکنن

وقتی استراحتی خب نروعزیزم من الان شش ماهه این اتفاق افتاده جزخونه مامانم هیچ جانرفتم 

یه واقعیتی رو بگم!!!!!! من سر ازدواجم یکم مخالفت داشتیم از طرف خانواده ها .... بعد الان خانواده داماد فوق العاده پایینن و الان روز خوشحالی منه .احساس میکنم هرچی اذیتم کردن با این ازدواجه حل میشه....پدر شوهرمم خیلی راضی نیست ولی میگه شوهر کمه دیگه دختر باید بره.

گفتم برم یکم خانواده داماد رو ببینم دلم حال بیاد .روحیم عوض شه باوجود اینکه استراحت مطلقم😂😂😂

سلام دوستای گلم دلم براتون خیلی تنگ شده خیلی دلتنگتونم من اصلا با گوشی خودم نمیتونم وارد نی نی سای ...

لیا عزیزم هر جا هستی دلت شاد باشه و بزودی دوباره مامان بشی و خوشحالمون کنی 😍 همیشه بیادتم عزیزدلم

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
منم مطمینم خواهرشوهرم از اینکارا میکنه.سری قبل هم با هم حانله بودیم مال من خارج رحم شد واسه اون موند ...

برو عریزم خوشگل و خوشتیپ فقط،بخاطر شوهرت اونا هم بگیر به تخمدان چپت 😂

برو عریزم خوشگل و خوشتیپ فقط،بخاطر شوهرت اونا هم بگیر به تخمدان چپت 😂

اتفاقا همشون به تخمدان چپم ان.چون لوله راست رو که ندارم تخمدان راست هم عملا کاری ازش برنمیاد😂😂😂😂

فک کنم دیوونه شدم .یه عالمه اشک میریزم  .ده دقیقه بعد کلی میخندم🙄🙄😆😆

اتفاقا همشون به تخمدان چپم ان.چون لوله راست رو که ندارم تخمدان راست هم عملا کاری ازش برنمیاد😂😂😂😂 ...

دیونه😂 تو هم ک مث منی اشکال نداره بخند چکار کنیم اونا بسپار به همونجا