2777
2789
خیلی از خوردن دارو لترولزول و امپول میترسم میترسم کیست شن باز یکماه اونو درمان کنم الان رفتم خریدمش ...

عزیزم نه من رفتم سونوپریروزدیدتوتخمدانم یه کیست بزرگ دارم موندم بااون چجوری حامله شدم

ممنون هدانا عزیزم..همچنین خودت انشاالله 🤲🤲

سلام عزیز. تبریک میگم امیدوارم به سلامتی پیش بره وسالم بغل کنی نی نی تون .. میشه بپرسم شما سزارین بودی؟ بعدچندوقت حامله شدی؟ من ۳ ماه میگذره میترسم اقدام کنم

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی از خوردن دارو لترولزول و امپول میترسم میترسم کیست شن باز یکماه اونو درمان کنم الان رفتم خریدمش ...

ن نترس عزیزم امپول ازاد سازی ک میزنی کیست نمیشه و در کنارش میشه پودر اینوفولیک هم خورد تداخل نداره

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
سلام عزیز. تبریک میگم امیدوارم به سلامتی پیش بره وسالم بغل کنی نی نی تون .. میشه بپرسم شما سزارین بو ...

عزیرم اصلا نترس تو یه گروه بودیم یکی بود دو ماه ونیم بعد سزارین حامله شد الانم بچش بدنیا اومده صحیح وسالم ماشاالله بچشم تپله یعنی فک کنم ۴کیلو به بالا

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
سلام عزیزم منم یه سقط قبل دخترم داشتم قلبش ایستاد دخترمم به دنیا اومدبیماری قلبی مادرزادی داشت دکتر ...

گلم من یه دختر۶ساله دارم سال۹۶ هم یه سقط تو۷هفته و۹۸هم تو۳۵هفته سزارین شدم.علتش مشخص نشد رفتم سونوگفت تموم کرده.😔

سلام عزیز. تبریک میگم امیدوارم به سلامتی پیش بره وسالم بغل کنی نی نی تون .. میشه بپرسم شما سزارین بو ...

سلام عزیزم.ممنونم من تازه ۴ ماه شده..ولی خودم اقدام نکرده بودم.گفتم بعد خوب شدن عفونتم.ولی خدا خودش داد عزیزم..دکتر گفت رحم بعد زایمان آماده تر..من سزارین شدم