2777
2789
اینو فولیک باید از کجا بگیری؟

از داروخونه.داروش به شکل ساشه ست که من روزی دوبار میخوردم البته دکتر داروخونه هم راهنمایی میکنه میتونی از دکتر خودتم بپرسی راجعش.تو اینترنتم سرچ کن

من جمله تو بودم و نمی دانستم...
حق داری روزهای سخت و تلخی داشتی ولی الان تحت نظر این همه متخصص متبحر و خوب و به لطف خدا دیگه هرگز ات ...

ان شاءالله که همینطور باشه برای همه مون و دیگه خاطره تلخی تو زندگیمون شکل نگیره.مریم جون دکتر مرصوصی خودش سونوها رو انجام میده حتی تخصصیا رو به نظرت اشکال نداره واقعا خوب انجام میشن ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پریناز جان منم رفتم چکاپ پیش یه دکتر خوب و شرایطم تقریبا مثل شما بوده تو دو تا بارداری گفت اصلا فرض ...

دقیقا همینه دیگه تکرار نمیشه ان شاءالله.با خیال راحت برو واسه اقدام زهرا جون منتظریم بخدا بیای خوشحالمون کنی

بچه ها تو دعا ها و نماز هاتون اگه میشه برا منم دعا کنید من نیفتم تو یه راه دیگه دیگه میدونید چقدر در ...

اگه لایق باشیم حتما عزیزم.ان شاءالله تا سال دیگه این موقع همه دوستان با بچه های نازشون سرگرم باشن و یکی یکی به حسرتایی که تو دلشونه برسن

دقیقا همینه دیگه تکرار نمیشه ان شاءالله.با خیال راحت برو واسه اقدام زهرا جون منتظریم بخدا بیای خوشحا ...

ن عزیزم من ک فعلا هنوز معلوم نیست کدوم طرفی هستم به پرینار جان گفتم

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
خانما امپول دورناف برا تعیین جنسیت شنیدن؟دکترمیگف برا هرکی زدم پسرشده.

دوست خوبم بهتر نیست خودتو اینقدر درگیر جنسیت نکنی ببین ماها همه دوس داریم بچه ای رو که از دست دادیم همونو داشته باشیم منم دوس دارم پسردار بشم اما بهتره اولویتمون سلامت بچه باشه الکی خودتو درگیر نکن بخدا بگو که چی دوس داری ولی درنهایت بگو هرچی که دوس داری فقط سالم و صالح باشه و دیگه کنارم بمونه ان شاءالله که خواست خدام با آرزوی تو یکی میشه

خداروشکر.عزیزم اخه مشکل من که فقط سز نیست من یه سقط هم داشتم که قلبش تشکیل نشد.میگم شاید یه مشکلی دا ...

سلام عزیزم منم یه سقط قبل دخترم داشتم قلبش ایستاد دخترمم به دنیا اومدبیماری قلبی مادرزادی داشت دکتر گفت ازمایش ژنتیک کمکی بهم نمیکنه

عزیزم چرا فرشته ات آسمونی شد

شرمنده ام که هنوز بی تووووو نفس میکشم....دخترم.... 
ن عزیزم من ک فعلا هنوز معلوم نیست کدوم طرفی هستم به پرینار جان گفتم

یعنی چی نه دختر خوب برو عکستو بگیر و سریع اقدام کن بذار از این یکنواختی دربیای 

یعنی چی نه دختر خوب برو عکستو بگیر و سریع اقدام کن بذار از این یکنواختی دربیای 

سمیرا جان باید پریود بشم ک بتونم روز سوم و هشتم ازمایش و  عکس انجام بدم ولی نشدم دکترم نفهمم هم هزار بار تیتر بتا رو میگه چک کن الان ترسم فقط ذخیره تخمدان و بسته بودن یدونه لوله ای هست ک دارم 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
بهاری جان مامان امیر شباهنگ جان خوبین

سلام عزیزم از شب یلدا خیلی بهم ریختم الان دارم از پیش دخترم میام شکر بهترم دکترم منو ارجاع داده روانپزشک 

میگه اول باید روحیت برگرده عفونت گرفتم بدنم بهم ریخته پناه بر خدا. تو چطوری نی نی خوبه انشالله 

شرمنده ام که هنوز بی تووووو نفس میکشم....دخترم.... 
فدات مهرا جان به پریناز گفتم من ک فعلا شرایطم هیچ شده روزی ک پسرم باردار شدم و فکر کردم چقدر خوشبختم ...

خدانکنه بایددستتوبزانوبگیری ودوباره پاشی ودوباره روزاای خوب وطلب کنی مطمئن باش روزای خوبت میرسه شک نکن همینکه بفهمی چیزی تودلت تمومه

سعیده جون من یک سال ونیم منتظر بارداری بودم همه چیزم نرمال بود اما نمیشد اما ماهی که جواب گرفتم به گ ...

ممنون سمیرا جون یعنی الان چیکار کنم اینو فولیک بگیرم یا امپول داروهای دیگه 

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 

خیلی از خوردن دارو لترولزول و امپول میترسم

میترسم کیست شن باز یکماه اونو درمان کنم الان رفتم خریدمشون ولی الان شما گفتی اینوفولیک دو دل شدم برم اینو بگیرم بخرم

احتمالا باهم نمیشه مصرف کرد

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم