2777
2789
خداروشکرکم کم همه دارن مامان میشن انشالله همتون به سلامتی بغل بگیرین. من واقعا نمیدونم جیکارکنم ازم ...

عزیزم اونی که گفتم دو ماه ونیم بعد سز باردار شد بچش بدنیا اومده تپلم هست ماشاالله

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
عزیزم اونی که گفتم دو ماه ونیم بعد سز باردار شد بچش بدنیا اومده تپلم هست ماشاالله

خداروشکر.عزیزم اخه مشکل من که فقط سز نیست من یه سقط هم داشتم که قلبش تشکیل نشد.میگم شاید یه مشکلی دارم که دوتا حاملگیم اینجوری شد‌.هزینه ازمایش ژنتیکم خیلی زیاده.

حداقل ای کاش میفهمیدم مشکلم جیه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سعیده جون من یک سال ونیم منتظر بارداری بودم همه چیزم نرمال بود اما نمیشد اما ماهی که جواب گرفتم به گفته آذر جون اینوفولیک گرفتم خوردم البته خودمم تحقیق کردم گفتن واقعا خوبه همسرمم از عطاری خرنوب گرفت تقریبا یه ده روزی شد که مصرف میکرد شمام کنار داروهات میتونی از اینا استفاده کنی.من بارداری قبلیم قرص کلومیفن و آمپول hcgمیزدم هر ماهم فولیکول خوب برام درست میشد.ان شاءالله این ماه آخرین پریودیت باشه هم تو هم باران جون و بقیه منتظرامون

من جمله تو بودم و نمی دانستم...
خداروشکر.عزیزم اخه مشکل من که فقط سز نیست من یه سقط هم داشتم که قلبش تشکیل نشد.میگم شاید یه مشکلی دا ...

عزیزم اگه آزمایشم بدی معلوم نیست چیزی مشخص بشه مثلا ما آزمایشات پیر و اگزوم (ژنتیک) دادیم اما بازم هیچی به هیچی گفتن یا بیماری پسرت اشتباه تشخیص داده شده یا خطالی پزشکی بوده یا جهش

من جمله تو بودم و نمی دانستم...
عزیزم اگه آزمایشم بدی معلوم نیست چیزی مشخص بشه مثلا ما آزمایشات پیر و اگزوم (ژنتیک) دادیم اما بازم ه ...

پس چیکارکنیم؟دکترا هم میگن احتمال تکرار مرده زایی هست.من دیگه طاقت ندارم.نمیدونم چیکارکنم واقعا

خداروشکرکم کم همه دارن مامان میشن انشالله همتون به سلامتی بغل بگیرین. من واقعا نمیدونم جیکارکنم ازم ...

پریناز جان جاری من با وجود بیماری شدیدی که داست بچش مرده دنیا اومد ولی بعد شش ماه باردار شد زیر نظر دکتر بود 

حتما دکتر دیگه ای هم برو 

مگه میشع یه اتفاق چند بار تکرار بشع

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
پریناز جان جاری من با وجود بیماری شدیدی که داست بچش مرده دنیا اومد ولی بعد شش ماه باردار شد زیر نظر ...

میگم شاید دوتابارداریم به هم ربط داره یکیش قلبش تشکیل نشد یکیشم ایست قلبی کرد.این روزا حالم خیلی بده دقیقا پارسال همین روزا چقد خوشحال بودم ولی دوامی نداش الانم نمیدونم چه اتفاقی قراره بیافته.اقدام کنم بازم اتفاقی بیافته جیکارکنم؟!حتما حتما یه مشکلی دارم که دوبار حاملکی ناموفق داشتم ادم سالم که اینجوری نمیشه فقط نمیتونم دکتر به درد بخور پیدا کنم این چهارمین دکتره عوص کردم.

سرچ کن بپرس اگه تهرانی دکتر بارداری پرخطر که راحت پیدا میشه   

همین دکتری که سمیرا یا مریم رفتن برو 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
سلام ماریاجان ببخشیدمن اصلانمیدونستم ماریاکی هست باردارشده عزیزم مبارک باشه بسلامتی انشا...سالم بغلش ...

ممنونم عزیزم.انشاالله شما هم سالم نی نیت‌و بغل کنی و همه مادرای عزیز 

خدا کنه همینطور بشه که میگی .دیگه تصمیم گرفتم بیخیالش شم بخدا یه هفته بود فقط کارم غصه و گریه شده بو ...

حق داری روزهای سخت و تلخی داشتی ولی الان تحت نظر این همه متخصص متبحر و خوب و به لطف خدا دیگه هرگز اتفاقات تلخ تکرار نمیشه

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
پس چیکارکنیم؟دکترا هم میگن احتمال تکرار مرده زایی هست.من دیگه طاقت ندارم.نمیدونم چیکارکنم واقعا

پریناز جان تو آزمایشات تکمیلی ایمنی و انعقادی رو دادی؟؟؟

نگران نباش اگر باردار بشی و تحت نظر پریناتولوژیست خوب باشی حتما بهت میگه که هر روز طی بارداری آمپول بزنی.فعلا مد شده😁