2777
2789
نگران نباش اگر باردار بشی و تحت نظر پریناتولوژیست خوب باشی حتما بهت میگه که هر روز طی بارداری آمپول ...

شوهرم رفت داروها بگیره بهش ندادن گفتن دکتر نیست تا فردا بیاد تاییدشون کنه

دیگه باید با مد پیش بریم😂😂😆😆

صدرصد به پرینازم امپول میده😁

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
نمیدونم یه سری ازمایش دادم بعد زایمان.ولی فک نکنم مربوط به اونا باشه.ای کاش حداقل از غلظت خونم باشه.

پریناز جان منم رفتم چکاپ پیش یه دکتر خوب و شرایطم تقریبا مثل شما بوده تو دو تا بارداری گفت اصلا فرض بر مثال ک بارداری دومت هم پوچ بوده و بعدی اینجوری گفت اینا بکبار تکرار مبشه نگران نباش برو اقدام انشالله ک مشکلی پیش نمیاد

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها تو دعا ها و نماز هاتون اگه میشه برا منم دعا کنید من نیفتم تو یه راه دیگه دیگه میدونید چقدر درد و زجر کشیدم از تحملم خارجه خواهش میکنم 🙏 😔

سلام عزیزم من هستم ک فعلا اجازه اقدام ندارم و خسته شدم از شرایط و بارداری احتمالا خیلی سخت بشه ایشال ...

سبام عزیزم شما سقط داشتین می شه به من کمک کنین من از دیروز غروب لکه های قهوه ایی داشتم الان یکم بیشتر شده دکتر برام شیاف نوشته احتمال داره بچم سقط بشه 

وزن اولیه 104😛اغاز رژیم 7اردیبهشت 1400🥴خداروشکر بعد یک سال 30کیلو کاهش داشتم 💃💪اغاز سال دوم رژیم 😍💪وزن فعلی 76😎هدف اول 70،🙃🙃 هدف اخر 68 هر زمان شد  😊😎  من می تونم چون می دونم 😂 یه زمانی چاق بودم همه می گفتن اوف چقد چاق وزشتی 😡منم با ارامش می گفتم درشت مجلسیم دوست دارم اینطوری 😎الان لاغر شدم همونا می گن وای لاغر شدی از ریخت افتادی 😒بازم من می گم دوست دارم می خوام مانکن باشم 😎من برا دل خودم زندگی می کنم نه به فکر ادمای هزار رنگ اطرافم 💪💪💪😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

سلام میشه بگید کسی بوده ک بامشکل جابجایی کروموزومی بارداری سالمی داشته؟من واسه بارپنجم باردارم میخوام ببینم باید ب این یکی دلخوش باشم یا بازم سقط،میشه😔

لطفاهرکی تونست واسه شادی روح بابام یه صلوات یا فاتحه بفرسته😭🖤
پریناز جان منم رفتم چکاپ پیش یه دکتر خوب و شرایطم تقریبا مثل شما بوده تو دو تا بارداری گفت اصلا فرض ...

نمیدونم عزیزم فقط باید خدانظرکنه بهمون.اصلا دکترای شهرستان به درد نمیخورن.الان دکتری که میرم گفته اسفندبیا ازمایشاتو بنویسم ببینیم چی میشه تااقدام کنی.خودشم گفته ۳ماه قبل بارداری بایدآسپرین بخوری میترسم اسفندبرم بگه برو۳ماه هم اسپرین بخوربیا‌.

میمرد این دفعه بگه.....

فقط چون کارش تو تعیین جنسیت خوبه برا همین میرم پیشش

اخی پس اقدام کن عزیزم 

فدات مهرا جان به پریناز گفتم من ک فعلا شرایطم هیچ شده روزی ک پسرم باردار شدم و فکر کردم چقدر خوشبختم ولی یهو ورق برگشت من شدم یه کوه درد ک الان هر سری یه مرحله رد میکنم مرحله بعدی دعا میکنم خدا منو نامید نکنه 😔 من دبگه اصلا نمیتونم تحمل کنم اگه از این درد ها نمیرم حتما از این همه فشار و استرس قلبم وایمیسه 

بچه ها تو دعا ها و نماز هاتون اگه میشه برا منم دعا کنید من نیفتم تو یه راه دیگه دیگه میدونید چقدر در ...

حتما عزیزم اگه قابل باشم انشالله یه بارداری بدون دردسر در پیش داشته باشی😍😍😍

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
سلام میشه بگید کسی بوده ک بامشکل جابجایی کروموزومی بارداری سالمی داشته؟من واسه بارپنجم باردارم میخوا ...

عزیزم اطلاعی ندارم فقط از خدا میخام بچت صحیح سالم بهت ببخشه انشاله