2777
2789
ممنون هدانا عزیزم..همچنین خودت انشاالله 🤲🤲

سلام عزیزم بهت تبریک میگم خیلی خوشحال شدم ، انشاالله یه حاملگی عالی داشته باشی من تازه فهمیدم فکر کنم یه نفر دیگه هم حامله شده این ماه

چقدر خوبه ادم به دلش نور امید میتابه

شرمنده ام که هنوز بی تووووو نفس میکشم....دخترم.... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی میشه منم یک روز تو سونو کنجدمو اینجوری ببینمش😭😭😭 خدایا نزار حسرت بدل بمیرم

ان شااله سعیده عزیزم، فندق تو هم بزودی بیاد توی دلت و دلت رو شاد کنه.

خدای بزرگ ما (همه منتظرهای این تاپیک ) به زودی مامان فرزندانی سالم و صالح بشیم، آمین 🙏🙏

در حد اینکه دستمال کثیف شه البته لک نبود خون روشن

خب شب اول حساب کن از فردا شب قرص بخور البته اگه قرص لترولزول هست اگه کلومفین هست از شب پنجم 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
روح فرشته ات شاد. مهرا مگه حامله نیستی!؟  چرا اینجوری میکنی، تو یه فرشته تو دلت داری تروخدا دوب ...

عزیزدلم خیلی سخته  یه لحظه نمیتونم فکرنکنم بچم الکی رفت  من تاقیامت میسوزم 

خب شب اول حساب کن از فردا شب قرص بخور البته اگه قرص لترولزول هست اگه کلومفین هست از شب پنجم 

لترولزول نوشته عزیزم از ۳ تا ۷ پری

فقط تویک نسخه امپول نوشته ۷ ۸ ۹ باز تو یک نسخه دیگه نوشته ۸ ۹ ۱۰ کدومش درسته عزیزم

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
عزیزدلم خیلی سخته  یه لحظه نمیتونم فکرنکنم بچم الکی رفت  من تاقیامت میسوزم

مهرا جان میدونم خیلی سخته، من سه ماه وهشت روز بادخترم خاطره دارم اسمش سه ماهه برا من یه عمره 

من هروز دارم خاطراتم رو مرور میکنم واصلا تکراری نمیشه برام هروز دارم عکساشو میبینم به این فکر کن چقدر شرایط من سختره 

واینکه تو حالا مسیولیت یه بچه دیگه رو به دوش داری 

درحقش مادری کن کاری که من نکردم برای دخترم

وقتی حامله بودم پدرم فوت کرد وشبانه روز گریه کردم مطمینم دختر عزیزتر ازجونم تو شکمم خیلی اذیت شد

تروخدا تو اینکارو نکن خواهش میکنم 

شرمنده ام که هنوز بی تووووو نفس میکشم....دخترم.... 
 لترولزول نوشته عزیزم از ۳ تا ۷ پری فقط تویک نسخه امپول نوشته ۷ ۸ ۹ باز تو یک نسخه دیگه نوشته ...

فرق نمیکنه عزیزم ولی اگه دوره هات کوتاه هست از روز،۷ بزن اگه نه روز ۸ به بعد امپول hmg یا گونال یا سینال هست بعضیاش زیر،جلدی هست دقت کن 

لترولزول نوشته عزیزم از ۳ تا ۷ پری فقط تویک نسخه امپول نوشته ۷ ۸ ۹ باز تو یک نسخه دیگه نوشته ...

راستی سعیده جان امپولا یخچالی هست یادت باشه نزاری بیرون خراب میشه

خداروشکرکم کم همه دارن مامان میشن انشالله همتون به سلامتی بغل بگیرین.

من واقعا نمیدونم جیکارکنم ازمایش ژنتیک بدم یا نه؟!خیلی درموندم.

مهرا ای کاش منم الان باردار بودم حداقل....قدرشوبدون و ازتو خدا بخواه دیگه اینجوری امتحانمون نکنه عزیزم.انشالله دخترتو سالم بغل میگیری

مهرا جان میدونم خیلی سخته، من سه ماه وهشت روز بادخترم خاطره دارم اسمش سه ماهه برا من یه عمره  ...

حق داری عزیزم خیلی هم حق داری بروبه خودت بخاطراین قوی بودنت افتخارکن من اینقدرضعیفم که میدونم جای توبودم  دوام نمیاوردم  تو مهرانا مامان ابوالفضل ایناتوذهنم ازهمه ماهابیشترحق دارید ولی من زندگیموفقط دارم میگذرونم به زور ازخدام که یروزقلبم بایسته وتموم شه این زندگی زهرماری 

عزیز دلم اصلا نگران نباش..نهایتا دکتر فائزی هم آزمایشات تکمیلی میده و بعد که فرضا اون فاکتور ana هم ...

خدا کنه همینطور بشه که میگی .دیگه تصمیم گرفتم بیخیالش شم بخدا یه هفته بود فقط کارم غصه و گریه شده بود.برام دعا کن مریم جون من دیگه خیلی تحملم کم شده

من جمله تو بودم و نمی دانستم...