2777
2789
اون امپول hcg بعد سونو باید بخرم بزنم اونو ننوشته

اون میشه جواب ببری پیش یه دکتر تا بنویسه یا شوهرت برات بنویسه فرق ک نمیکنه آزادم میدن فقط،گرونتره

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
دکترم که معتقد به استفاده دارو گنبد هست تا بخوام نوبت بگیرم برم دیر میشه البته نسخهای قبلیشو که داده ...

حتما بگیر و استفاده کن

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون میشه جواب ببری پیش یه دکتر تا بنویسه یا شوهرت برات بنویسه فرق ک نمیکنه آزادم میدن فقط،گرونتره

اهان پس بر اساس جواب سونو بهم تجویز میشه

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
هدانا جان هر دکتری ک میبینی بهتره برو و از اول بگو سزارین میخام تا تکلیفت بدونی ، بخدا نمیدونم دیگه ...

اره شوهرم میگه همین الان بپرس 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

عمه ي من ي پسر چهار ساله از دست داد بخاطر مشكل قلبي كه داشت الان ي پسر دو ساله داره اينقد نازه و خمپله دوس داري لپاشو بخوري فقط😅

واسه حل شدنمشكلميهصلواتميفرستين!؟♥️خدايا شكرت بابت خانواده ي خوب همسر خوب شكرت هزاران بار♥️
اهان پس بر اساس جواب سونو بهم تجویز میشه

اره ببین عزیزم از،روز سوم قرص روزی دو تا میخوری و اگه امپول هم هست روز ۷ و ۸ و۹ میزنی بعد روز،۱۲ میری سونو اگه تخمک خوب داشته باشی بالغ باشه امپول ازاد سازی میزنی و میری اقدام 

عصر میگیرم ، فقط یک سوال من دیشب ساعتهای ۹ به بعد پریود شدم دیشب روز اول پری حساب کنم یا امروزو

دیشب شب اوله عزیزم 

عمه ي من ي پسر چهار ساله از دست داد بخاطر مشكل قلبي كه داشت الان ي پسر دو ساله داره اينقد نازه و خمپ ...

خدا حفطش کنه 😍😍😍😍😍

اره ببین عزیزم از،روز سوم قرص روزی دو تا میخوری و اگه امپول هم هست روز ۷ و ۸ و۹ میزنی بعد روز،۱۲ میر ...

ارسام جون دیشب ۹ به بعد پری شدم امروز روز اول حساب کنم یا دیشبو

ارسام جون کی باید دوباره تیتر بتاتو چک کنی

گفته چک کن ولی من نمیرم تا حالا دوبار ازمایش دادم اگه بود خب معلوم میشد فقط میخان سوراخ سوراخ کنن و رور سوم پریودی باید انواع ازمایش هورمونی بدم ک فعلا پریود نشدم 

ارسام جون دیشب ۹ به بعد پری شدم امروز روز اول حساب کنم یا دیشبو

دکترم همیشه میگفت اگه خونریزیت خیلی کمه از فرداش روز اول حساب کن ، خونریزیت چطور بود ؟

دکترم همیشه میگفت اگه خونریزیت خیلی کمه از فرداش روز اول حساب کن ، خونریزیت چطور بود ؟

در حد اینکه دستمال کثیف شه البته لک نبود خون روشن

ببخشیدعزیزم تازه پیامتودیدم هنوزم معلوم نشدهفته ۳۴بچم یهورفت وقلب منم باخودش برد۶ماه دارم مثل مرده ز ...

روح فرشته ات شاد. مهرا مگه حامله نیستی!؟  چرا اینجوری میکنی، تو یه فرشته تو دلت داری تروخدا دوباره اشتباه نکن خدا در رحمتش رو به روت وا کرده عاشق نی نی تو دلت شو با اون سر کن باهاش حرف بزن به لباسایی که میخای براش بپوشی فکر کن. انشالله به خوشی بغلش میکنی پاداش همخ ی صبری که کردی میبینی خدایا ترو به عظمت قسم دل ما مادرای غمدار وبه محبت ونورامید خودت شاد کن

شرمنده ام که هنوز بی تووووو نفس میکشم....دخترم....