2777
2789
یعنی میشه منم یک روز تو سونو کنجدمو اینجوری ببینمش😭😭😭 خدایا نزار حسرت بدل بمیرم

اره چرا که نه عزیزدلم حتما میبینی و بسلامت بغلش میکنی👶👼

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من دلدرد پریودی دارم ولی خود بیصاحبش نمیاد 😭 چکار کنم ؟ دکتر عوضی باز تیتر بتا رو گفته چک کن بجای اینکه دو تا امپول بده بزنم راحتشم 😪😪😪

بچه ها من دلدرد پریودی دارم ولی خود بیصاحبش نمیاد 😭 چکار کنم ؟ دکتر عوضی باز تیتر بتا رو گفته چک کن ...

عزیزم دکتربایدبهت آمپول بده چراتیتربتااخه؟آمپول بزنی که بیاد

دوستان تمام حرفهای که همین دکتر تازه کار که تو شهر خودمونه این خانم دکتر شجاعی هم گفت 

هیچ چیز اضافه ای نگفت 

حالا به شوهرم میگم میخام دنبال یه دکتر دیگه برم یکی هم پیدا کردم میگه نه تااخر بروهمینجا   من میترسم سزارین نکنه بگه طبیعی 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
بچه ها من دلدرد پریودی دارم ولی خود بیصاحبش نمیاد 😭 چکار کنم ؟ دکتر عوضی باز تیتر بتا رو گفته چک کن ...

چرا دکترا اینجوری شدن اصلا توجه نمیکنن

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
عزیزم دکتربایدبهت آمپول بده چراتیتربتااخه؟آمپول بزنی که بیاد

وای نمیدونم بخدا میگه باید مطمئن بشیم باردار نیستی بدتر استرس دارم ریختش بهم داغونم

وایسعیده جان چقدر منتظر بی بی مثبت شما ودلشکسته بودم   سعیده جان همین امروز برو دکتر حتما برو ...

دکترم که معتقد به استفاده دارو گنبد هست تا بخوام نوبت بگیرم برم دیر میشه البته نسخهای قبلیشو که داده دارم نگرفتم قرص لتزرولداده از ۳ تا ۷ پری امپول hmg 

۸ و۹ ۱۰ با یک قرص دیگه نتونستم بخونم از ۹ تا ۱۹ سیکل بخورم

دکتر پریتانولوژیستم گرگانه که دوباره پیشش میرم اون فقط میگه فعلا فولیک اسید بخور هیچی نیاز نداری حتی معتقد نیست گلوکوفاژ مصرف کنم که من گوش ندادم اونو مصرف میکنم

الان موندم چیکار کنم برم همون نسخه رو بگیرم یا برم پیش یک دکتر دیگه گرگان

یک سونوم اون دکتر قبلیم الان نگاه کردم دفترچمو واسه ۱۲ سیکل بعد مصرف دارو نوشته تا به امروز ندیده بودم برگه سونو رو فک میکردم فقط دارو نوشته

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
چرا دکترا اینجوری شدن اصلا توجه نمیکنن

هدانا جان هر دکتری ک میبینی بهتره برو و از اول بگو سزارین میخام تا تکلیفت بدونی ، بخدا نمیدونم دیگه کلافه شدم 

دکترم که معتقد به استفاده دارو گنبد هست تا بخوام نوبت بگیرم برم دیر میشه البته نسخهای قبلیشو که داده ...

اره برو بخر بخور داروها هموناست بخدا جواب میگیری 

سعیده جون میگم ڋخیره تخمدان چجوریه ؟ از جی میشه کم باشه ؟

اطلاعات دقیقی  ندارم عزیزم ذخیره تخمدان کم باشه خوب نازایی میاره، یائسگی زودتر اتفاق میفته، من دوماه پیش پیش این دکترم گرگان رفتم برام نوشت که از ۲.۵ بالاتر بود گفت خوبه مشکلی نداره وقت داری برای بارداری 

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم