2777
2789
مريم جون من فكر مي كتم با هر بوسه و هر بغل و هر نوازشي از فرشته  نازت ارغوان  پ ...

زیبا جون این اشکا مرهمیه برای دل شکسته مون.اما از خدا میخوام خیلی زود جای فرشته آسمونیت با یه فرشته ناز زمینی پر بشه و تا آخر دنیا براش مادری کنی مطمئنا جای فرشته های آسمونیمون پر نمیشه اماحتما با مادری کردن ذره ای آرامش میگیریم

من جمله تو بودم و نمی دانستم...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم مبارک باشه انشاالله که یه بارداری راحت داشته باشی وسالم بیاد بغلت

ممنونم عزیزم .انشاالله شما و سعیده جون و باران جون و آرسام جون و بقیه مادرای عزیز به سلامتی باردار بشن و خبر خوش بدن 

ممنونم عزیزم انشاالله همه شاد بشن و خدا بهشون بچه سالم هدیه بده

ان شاءالله که بسلامتی دوران بارداریتو سپری کنی و بچه نازتو صحیح و سلامت بغل بگیری

من جمله تو بودم و نمی دانستم...
ممنونم عزیزم .انشاالله شما و سعیده جون و باران جون و آرسام جون و بقیه مادرای عزیز به سلامتی باردار ب ...

ماریا عزیزم خیلی خیلی خوشحالم برات مبارکت باشه انشالله با اومدن این فرشته ناز حال دلتون خوب بشه ،کلک نگفته بودی تو اقدامی ؟😂

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
سلام سعیده جون.بهترم.خدا رو شکر.تو خوبی عزیزم؟ ممنون از اینکه یادمی و دعاگوم هستی🌺😙

خداروشکر، انشالله زود زود بهبودی کامل بدست بیاری مهربونم

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
من پریود شدم عزیزم الان، این ماهم نشد راضیم به رضاش بازم انتظار 

انشالله ماه بعدی تو باشی عزیزدلم 😍 بیا پریودت بده به من 😂 برا خونریزی هم باید التماس کنم بگم جون خودت بریز پایبن 😂

ماریا عزیزم خیلی خیلی خوشحالم برات مبارکت باشه انشالله با اومدن این فرشته ناز حال دلتون خوب بشه ،کلک ...

سلام آرسام جان .ممنونم.تو اقدام نبودم.تازه خیلی می ترسیدم باردار بشم چون این ماه دندونم عفونت کرده بود پنج نا پلسیلن ۱۲۰۰ زدم و با عفونت ادرای داشتم کپسول میخوردم .برای دندونم بی حسی استفاده کرده بودم..اصلا فکر حاملگی نبودم.گفتم اول خودم خوب کنم بعد..ولی خدا حاجتم برآورده کرد خودش بهم داد.خودشم مواظبش باشه انشاالله..انشاالله برای شما هم خدا خودش بده و معجزه کنه برات 

سلام آرسام جان .ممنونم.تو اقدام نبودم.تازه خیلی می ترسیدم باردار بشم چون این ماه دندونم عفونت کرده ب ...

خدا حفظش کنه برات و دلتون شاد کنه 😘 مواظب خودت باش برا منم دعا کن مشکلی نباشه