2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سمیرا دست خودم نیست دیگه نمیتونم تحمل کنم کاش،خدا دلم بیشتر این نشکونه من باز،بتونم طبیعی باردار بشم ...

نگران نباش بسپار بخدا خودش درست میکنه هیچ وقت همه درا به روی آدم بسته نمیشه.از الان اینقدر ناامید نباش 

من جمله تو بودم و نمی دانستم...
سلام سمیرا جان.خوبی؟ آزمایشاتمو بردم دکتر فائزی دید همه چی خیلی خوب بود به جز یه فاکتور anti cardiol ...

مرسی عزیزم منم خوبم خدا رو شکر.خدا رو شکر که آزمایشات خوبه عزیزم خوشحال شدم برات حداقل از این بابت خیالت راحت شد.ان شاءالله که خدا کمکت کنه و بهترین تصمیمو بگیری که از هر جهت برات بهترینارو رقم بزنه.من یه هفته پر استرسو پشت سر گذاشتم منم آنزیمامم خوب شده آزمایشمم در کل بد نبود اما فاکتور anaم مثبت شده که دکتر گوارشم گفت همه چی خوبه کبدتم میزونه اما این فاکتورم بتنهایی چیزی رو ثابت نمیکنه گاهی وقتا بخاطر دارو یا بارداری مثبت کاذب میشه اما دکتر مرصوصی گفت بهتر دکتر فائزی ببینه و مشورت بگیری ازش که نکنه لوپوس باشه البته یه فاکتوره ولی باز دوباره ترس افتاد بجونم الانم بخاطر آلودگی رفتم شهرستان خونه مامانم باید هفته بعد برم دکتر.مریم جون نگرانم برام دعا کن

سلام دوستان حالتون چطوره  وای بارداری قبلیم چقدر راحت    الان اومدم دکتر میگه هرشب هم ...

سلام عزیزم خوبی؟ نگران نباش گاهی وقتا آزمایشا بدلایلی حتی مثل شرایط روحی بهم میریزه ذهنتو درگیر نکن.ان شاءالله که این بارداریتم بخوبی سپری کنی و یه فرشته ناز و خوشگل و سالم رو در آغوشت بگیری.منم درگیر چند تا دکترم پریناتولوژیست.گوارش.ژنتیک.تازه روماتولوژیم اضافه شده پس من چیکار کنم

ممنونم عزیزم انشاالله همه شاد بشن و خدا بهشون بچه سالم هدیه بده

ماریا جون باردار شدی؟؟؟ مبارک باشه عزیزم بسلامتی، ان شاءالله قسمت تک تک دوستامون بشه بزودی