2777
2789
مهرا 😔 چرا من انقدر دارم امتحان پس میدم چرا ،اگه نشه قید زندگیم و بچه دار،شدن میزنم برا همیشه 

هممون داریم پس میدیم وسختترین امتحانم پس دادیم یکی ازفامیلامون بعداز۲۵سال بچه دارشد خودش شدنه هنوزسنی نداری اول راهی خدابهت میده شک نکن

بچه ها ذخیره تخمدان چجوریه ؟ میشه به من بگن ک خیلی پایینه 😔

دکتراخیلی چرت میگن من چون کیست اندومتریوزداشتم دکترگفت ذخیره تخمدانت خیلی پایین ازنصف کمترتوآزمایش دیدولی دوبارباردارشدم بمن گفت سخت باردارمیشی تازه اگه بشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هممون داریم پس میدیم وسختترین امتحانم پس دادیم یکی ازفامیلامون بعداز۲۵سال بچه دارشد خودش شدنه هنوزسن ...

مهرا دیگه اونموقع اصلا نمیخام چقد حاملگی داشتم یکیش،نشد ک بشه خدا 😔

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
دکتراخیلی چرت میگن من چون کیست اندومتریوزداشتم دکترگفت ذخیره تخمدانت خیلی پایین ازنصف کمترتوآزمایش د ...

هنوز ازمایش ندادم ببینم این چجوریه

بچه ها ذخیره تخمدان چجوریه ؟ میشه به من بگن ک خیلی پایینه 😔

زهرا جان اونا که پریود نمیشن وسنسون بالای چهل ساله ذخیره اشون کم کمه   شما که تنبلی تخمدان ندارین 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

اگه هم پایین باشه دارو بهت میده 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
زهرا جان اونا که پریود نمیشن وسنسون بالای چهل ساله ذخیره اشون کم کمه   شما که تنبلی تخمدان ندار ...

چرا منم کمی دارم ولی هر بار باردار،شدم 

بچه ها من دارم دق میکنم چرااز اول از،زندگیم نکبت میباره جرا ؟  دلم گرفته از این همه مشکل خدا چرا نخاستی ۳ فرشته من یکیش هم زمینی بشه چرا باید هر روز،یه مشکل بوجود بیاد چرا ؟ وای دارم دق میکنم😔😔😔😔

[QUOTE=116799036]بچه ها من دارم دق میکنم چرااز اول از،زندگیم نکبت میباره جرا ؟  دلم گرفته از این همه مشکل 

عزیزم ازحرفات معلومه که توانایی باردارشدن داری خداروشکر ،.زیرنظریه دکتر خوب باش وطبق دستوراتش عمل کن وبقیه روبسپربه خداوتوکلت به خداباشه.یادمون باشه هیچ سختی دردنیا موندگار نیست .

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو
[QUOTE=116799036]بچه ها من دارم دق میکنم چرااز اول از،زندگیم نکبت میباره جرا ؟  دلم گرفته از ای ...

اره هر ۳ بارداریم راحت باردار،شدم ولی بار،اخر خارج از رحم شد و یکی از لوله هام از دست دادم حالا دکتر میگه چون خونریزی،داخلی کردی احتمال چسبندگی اونم زیاده و اگه بسته باشه اون یکی هم هبچ راهی برام نمیمونه جز ای وی اف بعد ۳ تا بارداری و انقدر درد حالا دبگه واقعا این راه ها ظلمه 😔

مريم جون بچه iugr رو سزارين مي كنن  چرا دكتر گفت طبيعي آخه همسرم مي گه همچين اجازه اي رو ندار ...

علت اصلیش این بود که بچه کلا شرایط خوبی نداشت به خاطر اختلاف اندام ها و احتمال کرایسینوس مغزی و تاکی کاردی بودن قلب و سوراخ داخل قلب...خیلی به زندگیش خوش بین نبود دکتر...تو 25 هفته هم یه بار دستور ختم بارداری داده بود دکتر دیگه ای که داشتم...ولی من ناراحتم ازینکه شاید اگه قبول نمیکردم طبیعی و سزارین میشد بچه توی دستگاه میموند و حتی اگه مشکل داشت الان زنده بود...اون موقع خیلی مطمن بودم به دکترم و فکر میکردم باید قبول کنم هرچی میگه..ولی الان که این بچه رو دارم با تمام وجودم پسرمو میخوام و فک میکنم حتی اگه مشکل داشت حتی اگه یه روز فقط تو دستگاه میموند باید زنده به این دنیا میومد و من میدیدمش... باید مخالفت میکردم با طبیعی به خاطر احتمال مرگ پسرم... باید میگفتم پسرمو با هر مشکلی حتی یک روز میخوام....الان دیدگاهم اینجوری شده اون موقع واقعا فکر میکردم اگه مشکل داره بهتره نمونه که ضجر نکشه...ولی الان دیدم یه جور دیگه شده... اینکه کدوم دیدم درسته رو نمیدونم فقط میدونم الان دلم میخواست زمان برگرده و پسرمو با هر مشکلی حفظ کنم...حتی برای یه روز....

سلام عزیز دلم.قدم نو رسیده مبارک باشه.الهی که خوشنام و نامدار باشه ارغوان خانوم گل🌺🌺🌺زیر سایه پدر ...

مرسی عزیزدلم

برات ارزوهای خوب میکنم انشاالله که هرموقع خودت خواستی باردار بشی و بچتو سالم بغل کنی

عملت چطور بود عزیزم؟

اره هر ۳ بارداریم راحت باردار،شدم ولی بار،اخر خارج از رحم شد و یکی از لوله هام از دست دادم حالا دکتر ...

عزیزم انقدر خودتو ناراحت نکن به چیزای منفی فکر نکن دخیره تخمدانم مال چهل سال به بالایه دکتر فقط یه احتمال داده انشاالله که مشکلی نباشه

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..