2777
2789
اره کلا من بخاطرکیستم ذخیره تخمدانم پایین اومدگفت معلوم نیست ازهرطرف یجورگفت هفته دیگه بیای قطعی میگ ...

سلام مهرا جان انشاالله که به حاجت قلبت میرسی و خدا بهت یه دختر ناز هدیه میده 🤲🤲

مهرا جان خداروشکر که سالم بود انشالله بسلامتی بغلش میگیری 🤗🤗🤗🤗🤗

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا چرا هرچی میگذره سخت تر میشه، خدا منو بکش خدا چی تو من دیدی یه همچین امتحانی کردی خدااااا اصلاااا ...

وای خدایا به دلت ارامش بده 😔😔😔😔😢😢😢😢

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
قطعی نگفت خودمم هنوزباورندارم ولی بخداشش ماه همش سرنمازموزارمیزنم هی نمازمیخونم وخداروصدامیزنم مگه م ...

سلام مهرا جون خیلی خوشحال شدم انشاالله به خوشی زایمان کنی به سلامت بغلش کنی لذت دنیارو ببری

تروخدا برا منم دعا کن

ببخشید میدونم سوال خوبی نیست اما میشه بهم بگی چرا فرشته قبلیتو از دست دادی

شرمنده ام که هنوز بی تووووو نفس میکشم....دخترم.... 
وای خدایا به دلت ارامش بده 😔😔😔😔😢😢😢😢

هدانا اصلا قرار ندارم  هی داره بدتر میشه تازه دارم میفهمم چی سرم اومده تازه داره باورم میشه دیگه هیچ وقت نمیادددد 

خدا خدا چقدر صدات کنم  دربسته نشونم بدی خدا یا زینب تویه کاری برام بکن 

هدانا اصلا قرار ندارم  هی داره بدتر میشه تازه دارم میفهمم چی سرم اومده تازه داره باورم میشه دیگ ...

بهاری جان باور میکنی من تا چند ماه منتظرش بودم لباساش جمع نمیکردم فکر میکردم یه روزی میاد بخدا  سه ماهه باورم شد نمیاد دلتنگ بوی تنشم نگاهشم دوست دارم فقط لمسش کنم

بهار جان غسل صبر انجام بده 

بهاری جان باور میکنی من تا چند ماه منتظرش بودم لباساش جمع نمیکردم فکر میکردم یه روزی میاد بخدا   ...

چیکار کنم تروخدا بگید من چیکار کنم خاک تو سرم، چرا اینجوری شد پاره تنم الان اسیر خاکه، من از داشتنش محرومم، دلم براش تنگ شده بو بکشم ببوسمش قربون صدقه برم دخترم کلی مو داشت موهاشو جمع کنم وای خدا وای خدا حیفت نیومد دخترمو گرفتی خدااااااا

چیکار کنم تروخدا بگید من چیکار کنم خاک تو سرم، چرا اینجوری شد پاره تنم الان اسیر خاکه، من از داشتنش ...

عزیزم راست میگن غسل صبرکن هرروزیاسین بخون زیارت عاشورابخون همش نمازبخون باخداحرف بزن ذکرشکر...یاصبور یاالرحمن الراحمین وروزی ۱۰۰باربگواروم میشی  من خودم اینکارارومیکردم خیلی تاثیرداشت

من چی بگم خدا تمام زندگیم زیر خاک خابیده خدا تا کی صبر کنم خدا من هیچی ازت نمیخام من فقط ی ارزو دارم اونم اینه ک وقتی خابیدم اون خاب ابدیم باشه چ جوری بدون تو دارم نفس میکشم امیرم خدا وقتی شبا تمام عکساش زیررو میکنم میگم خدا جطور دلت اومد چی میشد همین ی بار بهم رحم میکردی خدا جیگرم خونه