2777
2789
سلام دوستای گلم خوبین  دلم براتون خیلی خیلی تنگ شده  جمعه آخرین رپز کاری ام هست ایم مدت ...

سلام عزیزجان وای نگواینجوری ناراحت میشیم انشا...بزودی توهم بیای خبرمامان شدنتوبدی خدادل توروهم شادمیکنه خیلی زودناامیدشدی عزیزم ناامیدی باعث میشه شیطان بهت رجوع کنه خودت وبسپاردست خدااون صلاح بنده هاشوبهترازهرکسی میدونه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستای گلم خوبین  دلم براتون خیلی خیلی تنگ شده  جمعه آخرین رپز کاری ام هست ایم مدت ...

سلام خوبی عزیزم ناامید نباش منکه گفتم عروسمون بعد چهار سقط بچش خداروشکر بسلامتی بدنیا اومد دوستم بعد چهار زایمان زودرس دخترش هشت ماهه هست میگه اینقدر سرم گرمه که گذشته رو یادم رفته انشاالله که خدات به تو هم یه نی نی ناز بده که تموم سختیها رو از یاد ببری

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..

سلام میشع تنها ۹۶ تگ کنید قرار بود جواب ازمایشش بگیره 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
دلشکسته جون پس موعد منو شما یکی هست منم هفته بعد، یکم یا دوم ، ولی فکر نمیکنم خبری باشه چون هیچ علام ...

من هم امروز روز ۱۹ سیکل هستم، ولی  فقط روز ۱۴ تونستم اقدام کنم بعدش همش یه چی پیش می آمد که نمیشد😕

الان به همون یه شب خیلی امیدوارم. ولی میدونم که تخمک گذاری نبوده، چون با این تخمک گذاری هیچ باندی نداشتم و فقط کنترل بود😔

باران جانم باسونوحساب تخمک گذاریت دستت میادا

عزیزم اینجا مانیتورینگ راحت انجام نمیدند، مثل ایران نیست که برم دکتر و بگم میخوام مانیتورینگ انجام بدم، قبول کنند.

با اینکه تنبلی تخمدان دارم اما هیچ قرصی بهم نداد دکترم و گفتند حالا برو اقدام کن چندماه تا بعد.

البته خودم تصمیم دارم بعد این تعطیلات کریسمس و سال نو، برم دکتر و خودم رو به کولی بازی بزنم تا مانیتورینگ کنم و ببینم مشکل چیه.

من هم امروز روز ۱۹ سیکل هستم، ولی  فقط روز ۱۴ تونستم اقدام کنم بعدش همش یه چی پیش می آمد که نمی ...

انشالله با همون یکبار اتفاق افتاده باشه عزیزم

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
عزیزم اینجا مانیتورینگ راحت انجام نمیدند، مثل ایران نیست که برم دکتر و بگم میخوام مانیتورینگ انجام ب ...

اره خوب میکنی اخه تخمک گذاریامتفاوت بعضیازود بعضیادیر من ۱۱سیکلم درحالی که باید۱۴یا۱۵باشه

من هم امروز روز ۱۹ سیکل هستم، ولی  فقط روز ۱۴ تونستم اقدام کنم بعدش همش یه چی پیش می آمد که نمی ...

انشالله میشع ناامید نشو   هنوز هم میشه اقدام کنی

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
امروز چقدر تاپیک خلوته 

احر هفته کسی نیست😐