2777
2789
چون من یه هفته بعد از زایمانم آزمایشاتم کراتین ۱ بود هیچ پزشکی از متخصص خون تا زنان و روماتولوژی و . ...

مریم جون خوشحالم که صحیح سلامت هستی عزیزم، انشالله هیچ وقت دیگه مشکلی برات پیش نیاد دلت شاد باشه گلم

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مریم جون خوشحالم که صحیح سلامت هستی عزیزم، انشالله هیچ وقت دیگه مشکلی برات پیش نیاد دلت شاد باشه گلم

ممنونم عزیز دلم.البته هنوز خونه نشینم چون مراقبت بعد عمل به اندازه خود عمل مهمه و واقعا هنوز سلامت نیستم چون خیلی درد میکشم

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
سلام خوبی عزیزم انشالله که روز به روز بهتر میشی عزیزم مریم جان این زخم که میگی بازه همون موبرگشتیه خ ...

نه عزیزم با موبرگشتی فرق داره.واسه منم زخمش بازه

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

سلام مامانای عزیز

منم پسر گلمو ماه پیش تو ۳۶ هفتگی از دست دادم.علت معلوم نشد وقتی بچه رو بیرون آوردن دکتر گفت نه بند ناف پیچیده بوده نه مدفوع خورده بوده آب دور جنین عالی بوده و جفت سالم نفهمیدیم چرا اینجوری شد فقط تو سونو رشدشو کم نشون داده بود

من سزارین شدم 

الان میخوام بدونم کسایی که مثل من بودن چند وقت بعد اقدام به بارداری مجدد کردن و اینکه مشکلی دارن یا نه

سلام مامانای عزیز منم پسر گلمو ماه پیش تو ۳۶ هفتگی از دست دادم.علت معلوم نشد وقتی بچه رو بیرون آورد ...

سلام عزیزمتاسفم ازخدافقط برات صبرمیخام انشا...ازاین به بعد فقط اتفاق های خوب برات بیفته ودلت بزودی شادشه چقدرازخداخواستم دیگه شاهداین اتفاقانباشیم وشخص جدید وارداین سایت نشه ولی دکترمن گفت بعدازسه ماه میتونی باردارشی من خودم بعداز۴ماه باردارشدم

سلام عزیزمتاسفم ازخدافقط برات صبرمیخام انشا...ازاین به بعد فقط اتفاق های خوب برات بیفته ودلت بزودی ش ...

واقعا سخت و دردناکه ایشالا واسه هیچ کس دیگه پیش نیاد من خیلی دارم سعی میکنم افسردگی نگیرم و سر خودمو گرم کنم ولی روزو شب میاد تو فکرم 

فقط از خدا میخوام بهم صبر بده

الان شما باردار هستین؟ 

زایمان قبلی سزارین شدین؟

واقعا سخت و دردناکه ایشالا واسه هیچ کس دیگه پیش نیاد من خیلی دارم سعی میکنم افسردگی نگیرم و سر خودمو ...

انشا...خدابهت صبربده افرین کارخوبی میکنی من افسردگی گرفتم الانم باهاش درگیرم بله عزیزم منم سزارین شدم

الان سن بارداری هاتون به ترتیب چجوریه؟؟ مهرا ۱۰ هفته؟ هدانا ۹ هفته؟ مصی ؟ هفته سمیرا ؟ هفته

مریم جون سلام . خوبی عزیزم ؟؟ عملت چطور بود ؟ انشاله هر چ زود تر خوب خوب شی عزیز دلم .  

منم 9هفته هستم .

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲