2777
2789
سلام مامانای عزیز منم پسر گلمو ماه پیش تو ۳۶ هفتگی از دست دادم.علت معلوم نشد وقتی بچه رو بیرون آورد ...

عزیزم برای اتفاقی که برات افتاده متاسفم ‌..

اینم تقدیر ما بوده چی میشه کرد ؟ 

من که هر روز میشینم خودمو شوهرمو دکتر عنم و مقصر میبینم ولی چی میشه تهش چیزی غیر غصه نصیبم نمیشه که ..

اول سعی کن روحیتو درست کنی خودتو بدنتو تقویت کنی خونایی که از دست دادی جبران کنی بعد 

عزیزم ناراحت نشو قربونت برم، میفهمم چی میگی.  منم خیلی از کسایی که دوسشون داشتم چیزی گفتن که ب ...

حیف اون خاطره های قشنگ که حالا یاد اوریشون روح و قلبمونو زخم میکنه 

منم اون روز که رفتم یواشکی با ذوق و شوق آزمایش دادم و مسیر برگشت و از خوشحالیم پیاده اومدم ...

یه ساعت توی پارک نشستم تا جواب آماده بشه و اون یه ساعت مگه تموم میشد .. 

ای خدا حکمتت و شکر 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مریم جون سلام . خوبی عزیزم ؟؟ عملت چطور بود ؟ انشاله هر چ زود تر خوب خوب شی عزیز دلم .   منم 9 ...

سلام مصی جان.ممنونم بهترم دوره نقاهت رو می گذرونم فعلا که خیلی درد دارم و درگیرم.ولی بازم شکر خدا

به سلامتی انشالله که هفته های باقی مونده هم به سلامت بگذرونی.فرشته هدانا جون،مهرا جون و شما هر سه تقریبا با هم به دنیا میان به امید خدا🌺🌺🌺

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

غریبم هفته ۲۰

ملیسا نمیدونم هفته چندمه؟!

هدانا جان لیست مامانای باردار و مدت زمان انتظارشون  رو لطفا هر چند وقت یبار بزار بقیه ببینن دلگرم بشن.

سلام مامانای عزیز منم پسر گلمو ماه پیش تو ۳۶ هفتگی از دست دادم.علت معلوم نشد وقتی بچه رو بیرون آورد ...

عزیزم دلم تسلیت میگم و امیدوارم خدا بهت صبر بده.منم ۷ ماه پیش پسرمو توی هفته ۳۵ از دست دادم.

قبل از اقدام حتما فاکتورهای انعقاد خون و ایمنی رو چک کن.تحت نظر پریناتولوژیست باش

غریبم هفته ۲۰ ملیسا نمیدونم هفته چندمه؟! هدانا جان لیست مامانای باردار و مدت زمان انتظارشون  ...

دقیقا همشو نمیدونم     ملیسا فک کنم ۱۷ باشه   ماهورم که زیاد نمیاد ولی فک کنم هفته ها اخره

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

منم از دست دادم ولی دکترم فعلا اجازه اقدام نداده. برام دعا کنین هم تنبلی دارم، هم هورمون مردانه، هم انگار چسبندگی در اطراف لوله رحم😢  

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔
کی از دست دادی؟ سز ؟ طبیعی یا کورتاژ؟  برات متاسفم عزیزم 😢

اواخر مهرماه

خودبه‌خود. کار به کورتاژ نکشید

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔
خدا به دلت آرامش بده عزیزم چند هفته بودی؟ منم ۱۵ هفته بچم از دستم رفت و الان رسیدم به مرحله عذاب و ...

ممنونم عزیزم به توام همینطور

نمیدونم معلوم نبود. خییییلی کوچولو بود. اونقدر ک تو سونو واژینال دیده نشد. 

من اینقدر غمش تو دلم سنگینی میکرد ک یه دور گریه میکردم. بعد گریه‌م خشک میشد یخ میزدم زل میزدم ب یه نقطه. الانم ک یادش میفتم گریه میکنم گرچه دوماه گذشته. خیلی بده. همش خودم و شوهرمو مقصر میدونم

ممنونم عزیزم به توام همینطور نمیدونم معلوم نبود. خییییلی کوچولو بود. اونقدر ک تو سونو واژینال دیده ...

پس نیاز نیست صبر کنی 

من یه مقاله خوندم که اونایی که بعد سقط زیر بیست هفته تا سه و شیش ماه حامله میشن احتمال سالم به دنیا آوردن بچه شون زیاده منظور تا ۶ ماه حامله شده باشن

دکتر خود من گفت ماه دوم حامله ای و اصلا نگفت استراحت کنم با این که ۱۵ هفته بودم

ولی شوهرت و بفرست یه آز بده سقط تو هفته پایین به خاطر اسپرم هست معمولا

ترخدااینقدرخودتونوسرزنش نکنیدمنم مثل شماهابودم عذاب وجدان گرفتم ولی اینوبدونیدتاخدانخادیه برگ ازدرخت نمیفته من تومسیرخونه مامانم دوشب میبینم یه برگ نوک شاخس بابادمیرقصه دوشب توجهمو جلب میکنه امشب ردشدم دیدم گفتم چرانمیفتی من هرلحظه فکرمیکنم میفتی تواون مسیرترافیک همیشه چنددقیقه ای میشه میبینم ولی نیفتاده چون خدانمیخوادچون هنوزبه خواست اون بایدروی شاخه باشه شایدعمرش همین امروزوفرداباشه ولی من که ازدوردیدم هرلحظه گفتم کنده میشه بچه ماها به خواست وقسمت اون بالایی رفت ماهرکاری هم میکردیم نمیموندن چون اون نخواسته چون کاسه عمرشون این بوده برامنومریم وزهرا سخته چون ۸ماهگی رفتن برای ابولفضل وهداناجان سختترچون بدنیااومدن ببخشیدبقیه رونمیگم چون حضورذهن ندارم خدااجرشوبهمون میده فقط به خودش توکل کنیدبادعانمازذکردلاتونواروم کنیدان مع العسریسرا خودش گفته بهش اعتمادکنید 

پس نیاز نیست صبر کنی  من یه مقاله خوندم که اونایی که بعد سقط زیر بیست هفته تا سه و شیش ماه حام ...

نمیدونم ک رفتم پیش یه دکتر خوب، چون تنبلی تخمدان و هورمون مردانه داشتم. نه ماه طول کشید حامله بشم، برام عکس رنگی نوشت دوباره گفت از سوم پری رو بدم. یه از هم برا علت سقط نوشت ک به تنهایی یک و نیم میلیونه. یه از اسپرم هم برا همسرم نوشته ک یه ماهه هی امروز و فردا میکنه. 

دکترم گفت فعلا اقدام نکن. اولین پریود بعد از سقطم رو تازه گذروندم ک کلا هی قطع میشد هی دوباره میومد. پنج روز شد سرجمع! 

انگار یه لوله‌م هم چسبندگی داره😭😭😭

خداکنه کارم ب عمل نکشه ک مادرشوهر عفریته‌م راحتم نمیذاره