2777
2789
امشب دلم خیلی گرفتس اینقدرغم داره که داره خفم میکنه توی دعاهاتون دوستان منویادکنیدبرم پیش دخترم این ...

مهرا جون میدونم دلت گرفته ولی این کارت جز ناشکری چیزی نیست، دوست داشتی باردار شی خداروشکر شدی، چیزی که خیلی از بچهای این تاپیک دوست داشتن حس و تجربش کنن، فقط از خدا بخواه بچت صحیح سلامت بغلت بیاد چه دختر چه پسر مهم سلامتیشه، رفتاری نکن که خدا قهرش بیاد که اگه قهرش بیاد خودت میدونی تهش چیه

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امشب دلم خیلی گرفتس اینقدرغم داره که داره خفم میکنه توی دعاهاتون دوستان منویادکنیدبرم پیش دخترم این ...

سلام عزیزم. چرا اینطوری میکنی با خودت.الان باید به فکر نی نی باشی عزیزم.هر چقد خودت و اذیت کنی بنظرت همه چی مثل قبل میشه. جز اینکه به نی نی تو شکمت استرس وارد کنی چیزی نداره.تو رو خدا عزیزم یکم به خودت کمک کن .میدونم سخته😔😔

مهرا جان الان که دخترم اومده ذره ای از یاده پسرم کم نشده ولی چیزی که مطمنم اینه که دلم میسوزه چرا نه ماه بارداری فقط با غم و اندوه برام گذشت و این بچه رو اذیت کردم... نگاش که میکنم میگم مامان جون ببخشید من تو رو اوردم به این دنیا ولی نتونستم تومدتی که توی وحودم بودی بهت ارامش بدم... این عذاب وجدان بدیه...باید بپذیریم اون بچه هامون رفتن و الان مسول وجود این بچه هستیم...

سلام گلم قدم نو رسیده مبارک خیلی خوشحالم برای شما مامانایی که نی نی هاتون رو به بغل دارید انشالله عر ...

ممنون عزیزم

انشاالله برای تمام مامانای دلشکسته تاپیک یه روز بیاد که خبر بارداری بدن و زایمان وبچه هاشونو سالم بغل بگیرن...

مهرا جان الان که دخترم اومده ذره ای از یاده پسرم کم نشده ولی چیزی که مطمنم اینه که دلم میسوزه چرا نه ...

درست میگی عزیزم ولی چجوری دوروزخونه مامانم گریه نکردم دیشب برگشتم خونم تاخودصبح زارزدم عزیزم حق من این نبود  بخدامن گناهی نداشتم 

مهرا جان الان که دخترم اومده ذره ای از یاده پسرم کم نشده ولی چیزی که مطمنم اینه که دلم میسوزه چرا نه ...

مریم جان علت پر کشیدن فرشته قبلیت چی بود عزیزم 

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
ممنون عزیزم انشاالله برای تمام مامانای دلشکسته تاپیک یه روز بیاد که خبر بارداری بدن و زایمان وبچه ه ...

قدم نورسیده مبارک عزیزم انشالله عمر طولانی همراه سلامتی داشته باشه

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
عزیزم دارم خفه میشم دارم میترکم چشم انشا...که بتونم 🙏

مهرا مواطب نی نی باش من حتی یه لحطه به جنسیت فکر نمیکنم فقط کاش سالم باشه و خداوند عمر طولانی بهش بده    فقط دعا کن سالم باشه پیش خودم گفتم اکه اینو هم از دست بدم میمبرم پس بیا دعا کنیم سالم باشن   

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

کاش همه بچه ها فقط سالم باشن همین

دیروز عکس یع دختر کوچلو شش ساله استوری دوستم بود گفت فامیلمونه فوت شد گفت سه تا بچه داره تومور در میارن میمبرن حالا بیچاره دوتا از بچه هاش فوت شدن گفت اون یکی هم الان تومور داره گفت دعاش کنید