💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
ممنون ازت عزیزدلم خیلی برام دعا کردی و نگران بودی خدا خیرت بده و بزودی خدا دامنت سبز کنه و پسرت رو ب ...
خواهش میکنم عزیزم اینجا هممون همدردیم ویه درد مشترک داریم که فقط خودمون درک میکنیم واضافه شدن یه درد دیگه واقعا خیلی سخته انشاالله که هرچه زودتر سلامتیتو بدست بیاری وخدا دلتو شاد کنه فقط اینکه یبار دیگه اسم این خارج رحمیو بیاری من میدونم وتو
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بچه ها چند روزه همش استرس دادم بهتون بیاید یه چیزی تعریف کنم یکم بخندید 😂 دیروز عصر شوهرم فرستادن دنبال جواب آزمایش بعد شوهرم رفته بود برگه رو بگیره یه نگاه گذرا میکنه یه posotive تو برگه میبینه میگفت همونجا حالم بد شد نشستم گفتم وای حالا زهرا چکار کنم دیدم هی به من پیام میده اصلا من بچه میخام و تو چکار داری این حرفا منم گفتم بیا برو خدا روزیت یه جا دیگه حواله کنه این حرفا چیه میزنی نگو میخاسته زمینه سازی کنه برا من بیچاره بعد میگه بزار،ببینم عدد بتاش چنده حالا نگاه میکنه میبینه اصلا اون بتا نبوده گروه خونی بوده ک A+ بوده 😂 اصن نابود شد
@mrym1983 خوبی عزیزم؟ نی نی چطوره ؟اولین مامان تاپیک
سلام عزیزم
ممنون خوبم ده روزپیش زایمان کردم خیلی خیلی زایمان سخت و بدی بود با اینکه زایمان دوم محسوب میشد ولی خیلی بد بود بند ناف دور گردن دخترم بود خدا رحم کرد بهمون....
بچه ها امیدوارم همتون خوب باشید ببخشید نمیتونم همه مسیج ها رو بخونم ... از خودتون بگین به جز هدانا و مهرا و مصی دیگه کیا باردار شدن؟انشاالله همتون به خواسته دلتون برسید و بچه هاتونو بغل بگیرید سالم و سلامت❤
سلام عزیزم ممنون خوبم ده روزپیش زایمان کردم خیلی خیلی زایمان سخت و بدی بود با اینکه زایمان دوم محسو ...
سلام مریم جان خدا رو شکر قدم گل دخملت مبارک انشالله دلتون خوش باشه همیشه ، اخی زایمانت حق داری سخته ولی ارزش داره خدا رو شکر ک خطر بند ناف برطرف شده و عکس بزار اگه دوست داشتی و اسمش چیه ؟