2777
2789
میگن زن حامله خواب ببینه پسر داره بچش دختره و برعکس من وقتی باردار بودم خواب دختر دیدم و بچم پسر شد

میدونی فقط من خواب ندیدم..هرکی اطرافم بوده خواب پسر دیده..حالتامم با قبل فرق داره..گفتم دیگه شش ماه قطعا معلومه..واقعا از دختر بودنش اصلا مطمئن نیستم

فعلا دختره..ولی خودم خواب پسر دیدم..تا ماه های بالاتر ببینم چی میگن

ای جانم زنده باشه خدابرات حفظش کنه خداکنه بچه منم دخترباشه نه دخترچون توخواب هرچی ببینی جنسیت ومیگن برعکس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینجا راحت قرص نمیدند، دکتر بعد ۲ سال شروع میکنه به قرص دادن.

نگران نباش عزیزم، ولی بابت کم شدن روزهای پریودت حتما دکترتو درجریان بزار، اگر برات مقدوره از دوسین همون عسل سیاهدونه هم استفاده کن روی تخمک خیلی اثر خوبی داره عزیزم

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
من اصلا خوابشو ندیدم فقط یکبار اون اولا خواب دیدم بغل مامانم بود و اونقد قدش بلند بود و باهم داشتیم ...

وایی ادمدلش بیشتر میگیره وقتی از این خوابا میبینه اخه من وقتی.دخترم بود خواب دیدم یه اقایی میاد به خوابم میگفت امشب مادرامام زمان میره تو خواب یه خانوم، دقیقا همون شب دختر خاهرم خواب دیده یه خانم سبز پوش دخترمو شفا داده اما چه فایده الان دستام خالی، اون طرفی شفا دادن 

شرمنده ام که هنوز بی تووووو نفس میکشم....دخترم.... 
سلام عزیزم...آره الان باردارم..پارسال اواخر بهمن دخترم آسمونی شد..۲۵ هفته دنیا اومد..کیسه آبم ترکید ...

خیلی برات خوشحالم، انشالله به خوشی زایمان کنی کلی کیفشو ببری. چندهفته ای

شرمنده ام که هنوز بی تووووو نفس میکشم....دخترم.... 

بچه ها شب موندگار شدم تو این خراب،شده کاش حداقل شب نمیموندم من اینجا به اندازه یه عمر خاطره دارم به اندازه ۳ تا فرشته قشنگم روزهای از دست دادنشون ،  صبح جواب ازمایش نهایی بیاد احتمالا مرخص بشم 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
بچه ها شب موندگار شدم تو این خراب،شده کاش حداقل شب نمیموندم من اینجا به اندازه یه عمر خاطره دارم به ...

انشا...سلامتیتوبدست بیاری وبزودی اون دوقلوهاروخدابهت بده جبران همه نداشته هات بشه

بچه ها شب موندگار شدم تو این خراب،شده کاش حداقل شب نمیموندم من اینجا به اندازه یه عمر خاطره دارم به ...

انشالله صبح همچی خوبه مرخص میشی

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
@پاس    عزیزم کجایی ؟تصمیمتو گرفتی؟ نرفتی اقدام؟

سلام عزیزم خوبی؟نه اقدام نکردم ترسیدم فردا به اتفاقی بیافته شوهرم بگه اگه تو نمیگفتی زود اقدام کنیم اینجوری نمیشد.تصمیم قطعی گرفتم از اسفنداقدام کنم.

راسی تو تاپیک زایمان طبیعی بعد از سزارین با چندنفر اشنا شدم که بعد دوتا سز حتی با فاصله۱۶ماه از سز دوم طبیعی کردن.حالا دکتر احمق من برا سزارین هم ادم میترسونه.خیلی از دکتر ترکستانی تعریف میکردن.ای کاش منم امکانشو داشتم طبیعی میکردم

از روز ۱۴ سعی ام رو میکنم تا مصلحت خدا چی باشه.

باران جان به نظرت دکترای زنان اینجا خوبه یا آلمان؟ازهمه لحاظ...هم سواد هم وقت گذاری برا مریض هم رسیدگی به مشکل مریض

سلام عزیزم خوبی؟نه اقدام نکردم ترسیدم فردا به اتفاقی بیافته شوهرم بگه اگه تو نمیگفتی زود اقدام کنیم ...

اره عزیرم هرچه قدر بیشتر بگذره از سزارین قطعا بهتره ..من که گفتم خالم زایمان اولش دوقلو بود ده ماه بعدش باردار شد وطبیعی زایمان کرد وسومیشم طبیعی بود

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..