2777
2789
خیلی عزیزم دقیقاپارسالم این روزاحالم اینجوری بود ولی چی شد یه داغ سنگینش موندرودلم که تاابدباهام ومی ...

سلام دوست عزیزم منم پارسال این موقع ها فهمیدم باردارم اما امسال دختر سه ماهمو از دست دادم خدا رو چه دیدی شاید تا سال دیگه یه نی نی بغلمون باشه

اما این ماه اذر همش بدم میاد من اذر 96 اقدام کردم بارداری تیر 97 حامله شدم که مهر سقط شد دوباره اذر 97 حامله شدم مرداد زایمان کردم ودر اخر باز 6اذر بی بال وپر شدم دوساله درگیرم خیلی بهم ریختم ببخشید شما فرشتتون روچرا از دست دادید دختر من مشکل قلبی داشت

شرمنده ام که هنوز بی تووووو نفس میکشم....دخترم.... 
من بیبیم مثبت شده بود ای خدا چقدر خوشحال بودم ..چ روزایی بود همیشه فکر میکنیم که اتفاقایی میفته مال ...

باورت میشه من اصلا نمیدونستم موقع زایمانم ممکنه بچه از دست بره همش فکر میکردم اگه سقط نشه دیگه سالم دنیا میاد چمیدونستم قراره چی سرم بیاد

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوست عزیزم منم پارسال این موقع ها فهمیدم باردارم اما امسال دختر سه ماهمو از دست دادم خدا رو چه ...

خدا صبرت بده منم ابان 97 باردار شدم و 12 مرداد در 40 هفته خون ریزی کردم و جفتم جدا شده بود و سزارین شدم ولی دست خالی

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
عزیزم من ۴ماهمم تموم شد همچنان اینجوریم...خیلیی بدتر..یکسره حالت تهوع..بیخیالش شو

وای عزیزم شما بارداری خداروشکر،  حالت خوبه!؟ همه چی خوب پیش میره!؟ببخشید میپرسم شما هم فرشته آسمونی داری 

خدا صبرت بده منم ابان 97 باردار شدم و 12 مرداد در 40 هفته خون ریزی کردم و جفتم جدا شده بود و سزارین ...

خیلی سخته خدا به همه ما رحم کنه، الان درحال اقدامی!؟  من گفتم صبر کنم وزنم برسونم به دوران مجردیم بعد باردار شم  

باورت میشه من اصلا نمیدونستم موقع زایمانم ممکنه بچه از دست بره همش فکر میکردم اگه سقط نشه دیگه سالم ...

خیلی سخته ادم اصلا باورش نمیشه قطعه فرشتگان پر شده دخترم همش دوهفته بیشتر نیست که رفته اما تقریبا پونزده تا بچه اوردن اونجا خدا حکمت کاراتو اصلا نمیفهمم

خیلی سخته خدا به همه ما رحم کنه، الان درحال اقدامی!؟  من گفتم صبر کنم وزنم برسونم به دوران مجرد ...

تازه این ماه اقدامم من خداروشکر وزنم سریع کم شد 14 کیلو کم کردم تو 4ماه فقط شکمم یکم مونده قبل بارداری 54 بودم الان 56

تازه این ماه اقدامم من خداروشکر وزنم سریع کم شد 14 کیلو کم کردم تو 4ماه فقط شکمم یکم مونده قبل باردا ...

خوش به حالت من میخاستم برم عمل 97 کیلو شده بودم الان 78 کیلوام گفتم برسم به 60 بعد اقدام کنم 

اما با ترس ولرز

خیلی سخته ادم اصلا باورش نمیشه قطعه فرشتگان پر شده دخترم همش دوهفته بیشتر نیست که رفته اما تقریبا پو ...

هی خدا 

اره کنار پسر منم کلی بچه دفن شد نمیدونم حکمتش چی بود فقط درکش از توان ما خارجه

خوش به حالت من میخاستم برم عمل 97 کیلو شده بودم الان 78 کیلوام گفتم برسم به 60 بعد اقدام کنم  ...

مگه تو بارداری چند کیلو اضاف کردی 

بچه ها خدا رو شکر بتا منفی بود ولی همچنان بستریم ازمایش های مختلف و سونو های مختلف از،صبح همه دستام ...

ان شااله که چیزی نیست و زودی حالت خوب میشه.🙏

اینقدر استرس نداشته باش زهرا جان.

شماکجایی من تهرانم

چرا دخترت از دست دادی 

واسه تو سخت ترم بوده باهاش زندگی کردی 

خدایا نمیفهمم وقتی میخوای بگیری چرا همون اول نمیگیری چرا تا 9 ماه ادم باید بره