2777
2789
جدی؟ آخرین بار سیکلت چند روزه بود؟تخمکگزاریت روز چندم سیکل بود

سی روزه بود۱۱دورم ازادشده بودکه میشدچهارشنبه ولی تو ماشین تخمک گذاری تخمک گذاری وزده بوددوشنبه هفته بعدش یعنی پنج روزفاصله

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هدانا جان، همسرم از این تیپ مردهای نیست که هر روز حاضر به اقدام باشه، خیلی تنبله 🙈، نهایتش بتونم دو ...

والاخوشبحالت دکترگفت رابطه نداشته باش فرداش داشتم لک دیدم بعددیگه ندیدم

والاخوشبحالت دکترگفت رابطه نداشته باش فرداش داشتم لک دیدم بعددیگه ندیدم

مخرا جان، خوب اگه دکترت گفته رابطه نداشته باش، مراعات کن و نداشته باش.

من کار همسرم پر استرس است و مدام در حال فکر کردنه و غروبها خیلی خسته است، به همین خاطر خودم هم دلم نمیاد توی طول هفته تقاضا کنم

مخرا جان، خوب اگه دکترت گفته رابطه نداشته باش، مراعات کن و نداشته باش. من کار همسرم پر استرس است و ...

باران جون غیر از ویتامین چیزی مصرف نمیکنی مثل گلوکوفاژ 

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 

بچه ها خدا رو شکر بتا منفی بود ولی همچنان بستریم ازمایش های مختلف و سونو های مختلف از،صبح همه دستام تبکه پاره هست میگن احتمال لختگی خون و ..ـ هست چون معاینه شدم لخته سیاه دفع کردم فعلا بستریم ولی خدا رو،شکر بتا منفی بود فدای همتون ک دلسوزانه نگرانم بودید ببخشید تک تک جواب ندادم فعلا بستریم و به کسی نگفتم تنهام خودم و شوهرم برام دعا کنید

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
بچه ها خدا رو شکر بتا منفی بود ولی همچنان بستریم ازمایش های مختلف و سونو های مختلف از،صبح همه دستام ...

خداروشکر عزیزم انشالله همچی بخوبی پیش بره 

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
انشاالله کی موعدته ؟

من الان 13 سیکل ام 9آذر پریود شدم

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم